Menu
LYKKEDAG: 32 år gamle Inger-Janne Stokland hadde maks flaks da hun tok en telefon og vant 1 million. FOTO: Privat

Vant 1 million kroner

Inger-Janne Stokland (32) fra Vindafjord kommune tok en telefon til Hamar og vant 1 million kroner i dag.

Av Egil M Solberg | 04.05.2017 20:21:30

I over en uke har Norsk Tipping snudd alt på hodet. Til vanlig ringes spill-millionærer fra 625 60 000, men de siste dagene har alle over 18 år, og de som er registrerte kunder, fått ringe Telefon til Hamar.

På forhåndsbestemte tidspunkt ble Telefonen til Hamar besvart, og alle som kom igjennom vant en premie. Den gjeveste premien på 1 million kroner ble delt ut klokken 16.15 torsdag ettermiddag. Da ringte Inger-Janne.

– Jeg ble så overrasket over at dere tok telefonen, da det svarte så kjente jeg det godt i magen altså, forteller den nybakte millionæren om opplevelsen av å nå igjennom til vinnertelefonen på Hamar.

32-åringen fra Øvre Vats har vært en av de ivrige på tråden.

– Jeg har ringt og ringt hver dag i hele perioden, og har fått beskjed om at det er mange i køen. Men jammen gikk det ikke likevel! Det er helt utrolig.

Inger-Janne var hjemme og hadde sendt barna ut for å leke, da hun fant ut at hun skulle ringe Telefon til Hamar. Det gjorde hun lurt i. Premiekofferten ble åpnet og Stokland kunne juble for 1 million kroner.

– Er det sant!! Hahaha, har jeg vunnet 1 million kroner? Det er jo helt fantastisk! Dette kjenner jeg helt ut i fingre og tær, jubler den svært så fornøyde 32-åringen.

Mannen til Inger-Janne jobbet med å gjøre familiens faste campingsted klar til sommeren da Inger-Janne fikk millionbeskjeden. Han ble noe forfjamset over den gode nyheten.

– Ja han lurte på om dette var tull. Vi fant ut at litt av pengene må gå til en oppgradering av campingstedet vårt. Og så blir det nok også en liten feiring, sier vinneren til Norsk Tipping.