Menu
domstol

Ung sexforbryter fengsles

En 20 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt for sex og overgrep mot mindreårige jenter. Mannen er også dømt for å blotte seg for en 7 år gammel jente.

Av Egil M Solberg | 16.11.2016 00:23:35

En av jentene var ennå ikke 14 år da han på forsommeren 2014 inviterte henne hjem til seg, hvor han i løpet av kvelden hadde to samleier med henne. De hadde møttes gjennom felles venner kort tid i forvegen og opprettholdt kontakt på Facebook og Snapchat, skriver Haugesunds Avis.

Mindre enn to måneder senere traff mannen ei 15 år gammel jente. Han var da 18 år gammel. Manne besøkte så jenta hjemme og i løpet av kvelden gjennomførte to samleier også med henne. Etter de seksuelle handlingene ble han voldelig mot jenta.

Jenta forklarte i retten at hun ble presset til å ha sex med gutten og at hun var så redd at hun ikke våget å si nei, skriver avisa.

Blottet seg for 7-åring
Ett år senere blottet han seg for to sju år gamle jenter som lekte i ei hytte innenfor gjerdet ved Sagatun barnehage.

Han dro ned buksen sin og stakk penis inn mellom plankene i hytta jentene lekte i. Han spurte så om jentene ville ta på tissen hans, skriver avisa.

Mannen sto også tiltalt for å true andre med kniv, bære kniv på offentlig sted og for å fremsette trusler mot politiet.

Mannen er nå dømt til tre og et halvt år i fengsel. Han må også betale 100.000 og 40.000 kroner i erstatning til de to jentene han hadde samleie med, skriver Haugesunds Avis.