Menu

Typisk natt til søndag

Det ble nok å gjøre for politipatruljene i vårt distrikt også denne helgen. I natt har det vært en omfattende narkotikaaksjon på Karmøy foruten mye beruselse og dumskap.

Av admin | 25.05.2014 10:41:39

0032 Falsk/uriktig legitimasjon – Kopervik
Kvinne (17) tatt for bruk av falsk/uriktig legitimasjon på utested på Karmøy. Kjørt hjem til foreldre, og vil bli kalt inn til avhør på lensmannskontoret senere.

0055 Urinering/bortvisning – Haugesund
Mann (53) anmeldt for urinering på offentlig sted, og bortvist fra Haugesund sentrum.

0110 Slagsmål – Stord
Melding om slagmål på Leirvik. Politiet til stedet. To personer har vært i munnhuggeri, ingen anmeldelse. Personalia notert.

0302 Ordensforstyrrelse – Haugesund
En person (22) bortvist fra utested i Haugesund. Skal ha dyttet til og tatt kvelertak på en person inne på utested. Anmeldt for ordensforstyrrelse.

0324 Urinering – Haugesund
Person (20) anmeldes for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum. Villig til å vedta forelegg.

Narkotika Karmøy
To personer pågrepet på Karmøy for besittelse av en ikke ubetydelig mengde formentlig narkotika. En person innsatt i varetekt, den andre avhørt og løslatt. Karmøy lensmannskontor jobber videre med denne saken.

Narkotikaaksjon Karmøy
Totalt seks personer pågrepet i forbindelse med narkotika-aksjon mot utemiljøet på Karmøy. Beslag av hasj og extacy. Saker opprettet, alle dimittert etter avhør. Følges opp videre over helgen av Karmøy lensmannskontor.

Generelt
Fra hele distriktet har det vært diverse meldinger på høy musikk og støy. Det meldes om svært mye folk på byen i Haugesund. Stort sett god stemning. Vært noen tilløp til slagsmål som politiet har rykket ut på, som ikke har utartet. Fra Sauda og Sauda-dagene rapporteres det også om god stemning, og få Politimessige oppdrag.