Menu
politi

Typisk natt til søndag

Det har også i natt vært litt å ta seg til for politiet. Overstadig beruselse og krangling preger nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 16.07.2017 08:44:09

Krangel og beruselse
Ved 01.30-tiden i natt ble tre menn i 20-årene bortvist fra Haugesund sentrum. De var alle sterkt beruset og kranglevorne. Politiet fant det best å sende dem bort fra byen.

Bortvist fra Leirvik
En mann var så beruset at politiet fant det best å sende også han hjemover i natt. Det var ved 02.05-tiden at en patrulje i Leirvik ble oppmerksom på mannen som er i 20-årene.

Sendt hjem av politiet
Fem minutter senere ble en annen mann i 20-årene sendt hjem fra Leirvik sentrum. Han var også såpass beruset at politiet valgte å bortvise mannen.

Overstadig i sentrum
Flere berusede menn ble også funnet i Haugesund sentrum. Ved 02.35-tiden ble en mann 20-årene innsatt i drukkenskapsarrest. Han var da så sterkt beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv. Han fikk dermed opphold i arresten. Han er ikke anmeldt.

Kunne ikke ta vare på seg selv
En mann i 20-årene ble også funnet overstadig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv i Bremnes sentrum på Bømlo i 02.25-tiden i natt. Han fikk også trygt opphold i drukkenskapsarrest.

Røyk fra industribygg
Ved 06.25-tiden søndag morgen, rykket nødetatene ut til Bygnes etter meldinger om røykutvikling. Det var fra et industribygg på Bygnes at det kom røyk. Brannvesenet fikk raskt kontroll på stedet nå. Det var ingen personer i bygget. Årsaken til røykutviklingen var brann i mindre mengde med kjemikalier. Bygget ble ventilert før nødetatene dro fra stedet.