Menu
Politi

Typisk natt til søndag

Skudd avfyrt på Karmøy, brannskader ved bålet, storfangst i trafikkontroll, kuttskader etter slagsmål på privatfest, bortvisninger og ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 26.06.2016 06:25:07

Brannskader ved St. Hans-bålet
Nødetatene har rykket ut til Sveio i forbindelse med at en mann har fått brannskader etter opptenning av et bål lørdag kveld. Mannen i 50-årene har fått 1. og 2. grad forbrenning. Han ble kjørt til Haugesund sykehus. Han hadde brukt bensin for å få fyr.

Storfangst for politiet i Skjoldastraumen
UP avholdt laserkontroll på FV 515 i Skjoldastraumen mellom klokken 1730-2000 lørdag. Resultatet ble 15 forelegg for hastighet og ett forelegg for trimmet moped. Det ble også gjort ett førerkortbeslag for fart. 111 km/t i 70 sone og én anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort, samt kjøring med uregistrert motorvogn.

Knuste seg inn i bolig
Politiet rykket ut etter meldinger om at to personer knuste seg inn i et hus i Haugesund i natt. Politiet var raskt på stedet og det viser seg å være en leieboer som hadde mistet nøkkelen.

Ufin mot politiet
En beruset person var ufin mot politiet på Indre kai i Haugesund igjen i natt. Han anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann. Mannen ble også innsatt i arrest.

Festbråk på Bømlo
Politiet måtte i natt rykke ut etter klager på en høylytt fest på Bømlo. Politipatruljen som rykket ut til stedet fikk avsluttet festen. Ingen ble anmeldt.

Urinering på gata
En bruset person ble i natt anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund. Mannen ble bøtelagt og bortvist fra Haugesund sentrum.

Skudd avfyrt på Karmøy
Bevæpnet politiet rykket ut til en adresse på Karmøy i natt etter at det kom inn meldinger om at skudd var blitt avfyrt. Politiet i kontakt med en person som har skutt med en startpistol. Pistol ble beslaglagt og forholdet anmeldt.

Slagsmål ved utested i Haugesund
En person ble angrepet og slått av en aggressiv mann ved et utested i Haugesund i natt. Fornærmede vil ifølge politiet ikke bli anmelde. Mistenkte ble imidlertid anmeldt for ordensforstyrrelse av politiet.

Gjentakende støy på Stord
Politiet fikk i natt inn melding om høy musikk på Stord. Støyen kom fra en adresse hvor politiet har vært på besøk i samme ærend flere ganger tidligere. Denne gang ble det gitt pålegg om å skru av musikken og forholdet ble anmeldt.

Til legevakt etter festbråk
Politiet rykket ut til en adresse i Haugesund i natt etter meldinger om at det hadde brutt ut slagsmål på en privatfest. Det var en vennegjeng som hadde hatt fest og det hadde blitt ampert. Det var blitt knust en rute under slagsmålet og én person hadde pådratt seg noen kuttskader. Vedkommende ble kjørt til legevakt. Hendelsesforløp er ifølge politiet uklart.

Overstadig på byen
En politipatrulje påtraff en overstadig beruset person i Haugesund i natt. Mannen var da ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han ble derfor innsatt i drukkenskapsarrest. Han er ikke anmeldt.

Knekt nese i Etne
To personer var involvert i et slagsmål i Etne sent i natt. Den ene parten har muligens en knekt nese. Partene ble avhørt. Mistenkte erkjenner å ha slått den andre slik at han fikk neseskadene. De ble begge kjørt til legevakten for behandling.

Flere bortvisninger
Diverse personer er i løpet av natten blitt bortvist fra forskjellige stedet i politidistriktet i natt. Årsakene har vær forskjellige former for uakseptabel adferd.