Menu
politi

Typisk natt til søndag

Sperret veien for politibil, mange klager på høy musikk, kvinne amok med ruteknusing, fremsatte trusler, festbråk og andre ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 14.02.2016 10:12:23

Mange klager på høy musikk
Mellom klokken 23.00 og 01.30 fikk politiet inn mange meldinger om fester med høy musikk som plaget naboene. Politiet går nå ut med en oppfordring til alle som avholder fester og ber dem om å tenke seg om.

Amok med ruteknusing
En kvinne i 20-årene ble pågrepet etter at hun knuste tre ruter i et hus og fremsatt trusler mot de som befant seg inne i huset. Det var ved 01.20-tiden at politiet rykket ut til boligen i Haugesund sentrum. Kvinnen avhøres søndag ettermiddag.

Ingen tatt i promillekontroll
Politiet var ute og foretok promillekontroll på Sævelandsvik mellom klokken 02.10 og 03.00 i natt I alt ble 35 bilførere stanset i promillekontrollen. Det ble ingen reaksjoner eller utslag på alkometeret.

Nektet å forlate fest
En mann i 20-årene nektet å forlate en fest i Sauda ved 03.20-tiden i natt. Politiet kjørte han til en kamerat som skulle ta seg av han.

Sperret veien for politiet
En mann i 30-årene ble innbrakt til arrest da han ikke etterkom pålegg fra politiet i Haugesund sentrum ved 04.30-tiden i natt. Mannen sperret også veien for en politibil.