Menu
politi vest

Typisk natt til søndag

Fest med mindreårige, brudd på besøksforbudet, slagsmål, høy musikk og mye overstadig beruselse. Det har vært en typisk natt til søndag for politiet.

Av Egil M Solberg | 17.01.2016 08:13:26

Det har vært flere meldinger om høy musikk, bråk og krangling i politidistriktet i natt. En del personer er også bortvist av politiet i løpet av natten. Her er noen av oppdragene politiet har rykket ut på:

Fest med mindreårige
Politiet avdekket en fest med mindreårige deltakere på et lokale nord i Haugesund lørdag kveld. Flere ungdommer løp avgårde da politiet dukket opp. Festen ble dermed avsluttet og personalia ble notert på festdeltakerne.

Overstadig dame
Vitner kontaktet politiet da de kom over en overstadig beruset dame i Haugesund sentrum i natt. Politiet rykket ut til stedet og fant en sterkt beruset og kald kvinne. Ambulanse ble tilkalt på grunn av hennes tilstand. Hun ble kjørt til legevakten for undersøkelse, oppvarming og avrusing.

Høy musikk
Politiet har også i natt fått inn flere klager på høy musikk på Haugalandet. Politiet rykket ut til Førresfjorden ved 00.30-tiden, men da patruljen kom til stedet var festen avsluttet.

Like etterpå ble det klaget på høy musikk i Haugesund sentrum. Her kom politiet i kontakt med personer på stedet som sørget for å dempe lydnivået. Ingen ble anmeldt.

Slagsmål i sentrum
To personer innlemmet seg i slagsmål i Haugesund sentrum i natt. Politiet rykket ut til stedet og kom i kontakt med to personer. Situasjonen hadde da roet seg og ingen var blitt skadet.

Utagerte i Skudeneshavn
En beruset person skapte problemer på et utested i Skudeneshavn i natt. Mannen var hissig og lite samarbeidsvillig. Han ble etterhvert bortvist fra stedet.

Besittelse og bruk av narkotika
En mann ble påtruffet i besittelse av narkotika i Haugesund sentrum i natt. Det var mindre mengder det var snakk om. Han er også anmeldt for bruk av narkotika. Sak er opprettet, opplyser politiet.

Fant narkotika i leilighet
To personer er innsatt i varetekt etter at det ble gjort funn av narkotika i en leilighet i Haugesund i natt. Politiet er sparsommelige med informasjon, men går ut med at mengdene klart var til mer enn eget bruk. De involverte vil bli avhøres søndag.

Slagsmål med vakt
Politiet måtte bistå da det oppsto bråk ved et utested i Sauda i natt. Da patruljen kom til stedet hadde den aktuelle gjesten forlatt stedet. Politiet avventer en eventuell anmeldelse.

Slagsmål og skadeverk
Det ble gjort skadeverk inne på et utested i Haugesund i natt i forbindelse med et slagsmål. Den aktive part i slagsmålet er nå anmeldt for ordensforstyrrelse. Vedkommende ble bortvist fra stedet.

Brudd på besøksforbudet
En mann ble innsatt i varetekt etter at han brøt et besøksforbud i natt. Hendelsen skjedde i Haugesund. Mannen er også anmeldt for kjøring i påvirket tilstand med mer, opplyser politiet. Mannen avhøres når han får sovet ut rusen.