Menu
Politi

Typisk natt til søndag

Det har vært en travel natt for politiet. Her kan du lese mer om nattens oppdrag.

Av Egil M Solberg | 24.05.2015 07:12:30

22.00 Trimmet mopedene
To tenåringer må i pinsen sette fra seg mopedene sine etter at de lørdag kveld ble kontrollert av politiet. De hadde begge installert trimsett og nå må de sette mopedene tilbake i original stand. Det var på Norheim i Karmøy kommune at de to ble påtruffet og kontrollert av politiet.

23.00 Ville kjøre fra politiet
En mopedfører uten førerkort forsøkte å kjøre fra en politipatrulje i Kopervik lørdag kveld. Hjemme hos føreren fant politiet eieren. Han gjemte seg på loftet da politiet kom på besøk.

00.40 Trusler mot dørvakt
En mann i midten av 30-årene ble innsatt i varetekt etter trusler mot en dørvakter på Indre kai i Haugesund i natt.

01.20 Etterkom ikke pålegg
I natt ble en beruset mann i slutten av 50-årene anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg i Kopervik. Han ble satt i drukkenskapsarrest.

02.40 Bortvist fra sentrum
En mann i slutten av 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse i natt. Mannen fulgte imidlertid ikke pålegget. 25 minutter senere ble han påtruffet i sentrum igjen. Denne gang ble han anmeldt og satt i arrest.

02.30 Tatt med hasj
En mann i 20-årene innrømmet bruk av hasj og ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt. Mannen fulgte imidlertid ikke pålegget og ble påtruffet igjen ved 04-tiden. Denne gang ble han pågrepet og satt i arrest.

05.00 Overstadig kvinne
En 20 år gammel kvinne i Haugesund ble satt i arrest da hun var så beruset at hun ikke klarte å ta vare på seg selv i natt. Hun ble tilsett av lege før innsettelse i drukkenskapsarrest.

I løpet av natten er også tre menn anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum.