Menu
Politi

Typisk natt til søndag

Det har vært mange ordensforstyrrelser med overstadig beruselse i natt. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 17.05.2015 05:55:35

19.00 Tatt med falskt førerkort
En mann på Karmøy ble anmeldt for kjøring uten førerkort og dokumentfalsk, etter å ha blitt stoppet med falskt førerkort. Sak er opprettet.

22.30 Stjålet kjennemerke
En mann på Fitjar ble anmeldt for å ha vært i besittelse av et stjålet kjennemerke på sin moped. Han ble avhørt på stedet.

23.08 Overstadig beruset 15-åring
Politiet i Haugesund har i natt måtte ta vare på en overstadig beruset gutt på 15 år. Han ble funnet i sentrum av Haugesund. Han var så utagerende at det ikke var forsvarlig å kjøre ham hjem. Andre løsninger ble vurdert, men ikke funnet egnet. Han ble derfor innsatt i drukkenskapsarrest under skjerpet tilsyn, med det målet om at familien kan overta så snart han er edru nok.

23.55 Full 41-åring
Mannen ble innbragt fra et hotell i Hagesund sentrum etter at han yppet til bråk og var til sjenanse for øvrige gjester. Da politiet kom ville han sloss med dem også. Han ble satt i drukkenskapsarrest og er anmeldt for ordensforstyrrelse.

00.00 23-åring overstadig og bortvist
Mannen ble bortvist fra et utested i Kopervik etter at han skapte problemer for gjester og ansatte.

00.00 Beruset 22 år gammel dame innbragt
Hun ble innbragt fra et utested i Kopervik etter at hun skreik og hylte i lokalet og kaster rundt på sine eiendeler. Da hun ble bedt om å gå- nektet hun. Hun ble tilsett av lege på grunn av beruselse, og klarert for innsettelse i drukkenskapsarrest. Sak er opprettet.

00.10 Ordensforstyrrelse i Etne
En full mann på 31 år ble bedt om å forlate et utested etter at han var plagsom mot gjester og ansatte. Da han ble ført ut, veivet han med armene slik at han slo en bit av en tann til en vakt på stedet. Sak er opprettet og mannen ble kjørt hjem av politiet.

01.00 19-åring bortvist #1
En beruset 19-åring ble bortvist fra et utested i Haugesund etter at han kranglet med vaktene på stedet. Han ble bedt om å gå på grunn av beruselse.

01.45 19-åring bortvist #2
En 19-åring ble bortvist fra et utested i Ølen etter at han var avvist flere ganger grunnet beruselse.

02.04 27-åring bortvist
En sterkt beruset 27-årig mann ble bortvist fra et utested i Leirvik etter at han laget problemer for øvrige gjester og betjening.

02.13 Ordensforstyrrelse i Leirvik
To fulle menn som sloss, ble tatt hånd om av politiet på Stord. Begge var 22 år gamle. Det er opprettet saker mot begge. Den ene fikk gå, mens den andre ble innsatt i drukkenskapsarrest i Haugesund.

03.20 Legemsfornærmelse i Sveio
En 19 år gammel mann tok kontakt med politiet etter at han ble slått i ansiktet i en taxikø i Sveio. Saken vil bli anmeldt over helgen. Kun liten skade.

03.37 Urinering på offentlig sted
En 27 år gammel mann ble anmeldt etter at han urinerte på offentlig sted i Haugesund.