Menu
Politiet natt

Typisk natt til søndag

Smell på Karmøy, full mann savnet på Stord, vold mot politiet i Haugesund og mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 29.03.2015 09:23:06

23.38 Melding om smell eller skudd på Karmøy
Politiet sjekket ut rundt noen adresser hvor smellet/skuddet kan ha kommet fra. Det ble ikke funnet noe årsak til smellet/skuddet.

23.58 Høy musikk på Stord
Det kom inn klager på høy musikk foran en leilighet. Dette holdt naboene våkne. Politiet rykket ut til stedet og fikk dempet musikken. De ansvarlige fikk pålegg om å holde seg stille resten av natten.

00.06 Full mann meldt savnet på Stord
Venner av mannen ringte og meldte om at en mann i 30-årene var savnet. De var bekymret for at noe hadde skjedd ham. Politiet dro straks til stedet og startet å lete etter mannen. Mannen ble funnet av politiet i en grøft ikke lagt fra stedet han forsvant. Han var berust og ble fremstilt for lege før han ble satt i drukkenskapsarrest for å sove rusen ut. Mannen blir også anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann §326.

00.45 Ordensforstyrrelse i Haugesund
En mann er anmeldt for ordensforstyrrelse ved et utested i Haugesund. Han kan vente seg en bot for forholdet.

00.52 – 01.25 Bortvisninger i Haugesund
I løpet av 35 minutter ble seks berusede menn bortvist fra forskjellige steder i Haugesund sentrum på grunn av aggressiv og truende oppførsel.

03.24 Ordensforstyrrelse i Haugesund
En mann i 20-årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha slått til en annen inne på et utested. Mannen ble bortvist fra sentrum.

03.27 Krangling på Stord
Politiet ble tilkalt til et utested i Leirvik på grunn av at to unge menn hadde kranglet med hverandre i forbindelse med et kjærlighetsdrama. Da politiet ankom var den ene av mennene dratt og den andre ble transportert hjem av politiet.

04.15 Beruset mann i Haugesund
En beruset mann i 20-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest da han ikke kunne ta vare på seg selv.

04.32 Ordensforstyrrelse i Haugesund
En mann i 20-årene er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha sparket til en annen mann på Indre kai.

04.35 Vold mot vakt og politi i Haugesund
En mann i 30-årene ble pågrepet av politiet ved et utested i sentrum. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha slått til en vakt og for vold mot politiet etter å ha sparket en politimann. Han får muligheten til å forklare seg når han er edru.

Dette opplyser Norunn Byrknes som har vært operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i natt.