Menu

Trenger minst fire poeng på fem kamper

Haugaland-trener Mika Nurmi mener laget trenger minst to seire for å overleve i Eliteserien i år. Med fem kamper igjen begynner det å haste.

Av admin | 26.02.2007 11:59:41

Nurmi kunne godt tenke seg å sjokkere hele håndball-Norge med seier hjemme mot Drammen førstkommende søndag. – Det hadde ikke vært helt feil, da kunne vi fått litt spalteplass og så hadde vi kanskje hjulpet Sandefjord med å tette det til i toppen i serieinnspurten, smiler Nurmi. Han er ikke i tvil om at klubben står foran fem enormt tøffe kamper.

RH-Sporten tipper:

Taper for Drammen – Kan slå Heimdal
Etter at laget høyst sannsynlig har kapitulert for Drammen, er Heimdal motstander på bortebane. Heimdal er i fritt fall etter en meget god start på sesongen. Her kan HHK absolutt stjele poeng. (Tips: 0 poeng)

Sensasjonsseier mot Haslum
Søndag 11.mars er Haslum gjester i Haraldshallen. Haslum er trygt plassert på tredjeplass på tabellen og det ville være en sensasjon hvis Haugaland tar poeng fra dem, selv på hjemmebane. (Tips: 2 poeng) 

Vestli blir vanskelig
Så blir det 14 dagers pause før Vestli er motstander på bortebane. Haugaland tapte med to mål på hjemmebane. (Tips: 0 poeng)

Alt avgjøres mot Fyllingen
Årets Eliteserie avsluttes for Haugaland sin del i Haraldshallen mot Fyllingen søndag 1.april. I Framohallen i midten av desember var Haugaland klart best og vant med fire mål. Haugaland har alle muligheter til å ta to poeng igjen. (Tips: 2 poeng)

Av Magnus Berning | 26.02.2007 kl.11:5