Menu

Tre hus brant ned i Haugesund

Tre gamle trehus brant ned i Haugesund sentrum lørdag morgen. Inger personer er savnet etter brannen. Politiet mistenker at brannen er påsatt. Brannen skal ha startet i Bon Appètit sine lokaler.

Av admin | 07.06.2008 11:18:34

– Dette er ikke boliger, og så vidt politiet kjenner til er det ikke noen som bor i husene, sier operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget brannen i Haraldsgata i sentrum av Haugesund og meldte fra til politiet klokken 6.39.
 
Brannen skal ha startet i Bon Appètit sine lokaler. Det brant fortsatt i 11-tiden, men brannvesenet hadde da kontroll over flammene.

Det var ved 11-tiden fortsatt mindre flammer enkelte steder. Husene var ikke bebodd

– Det er for tidlig å si hva årsaken er, men vi kan ikke utelukke at brannen er påsatt, sier Trond Friberg ved politiet i Haugesund.

Husene som brant ned, er lave trehus som byen har mange av. Husene ligger gjerne svært tett, og dermed går ofte flere bygninger med når det først begynner å brenne.

Politiet anser det som lite sannsynlig at noen har brent inne.

– Vi kan selvfølgelig ikke være sikre på det før vi har gått fysisk gjennom bygningene, men vi har fått opplyst at det ikke bor noen i husene. Vi har vært i kontakt med eiere og leietakere, sier Trond Friberg.

Ingen personer ble evakuert.

Av Egil M Solberg | 07.06.2008 kl.11:1