Menu
Politi

Travel «sommernatt»

Husbrann på Bokn, rømningsforsøk, storfangst for UP, fest ute av kontroll, mopedulykke og musikkanlegg beslaglagt. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 18.09.2016 08:20:21

Mopedulykke
En 16 år gammel gutt ble sendt til Haugesund sykehus for en sjekk etter en mopedulykke ved 21-tiden lørdag kveld. Gutten kjørte moped og kolliderte med en bil. Ulykken skjedde på fylkesvei 47 ved Gard i Haugesund. Gutten skal ikke være alvorlig skadet.

Slagsmål
En ruset 30 år gammel mann ble innbragt til politiets arrest etter et slagsmål i Haugesund sentrum ved 19-tiden lørdag kveld. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse. Ingen ble skadet i hendelsen.

Storfangst for UP
Hele 24 bilister ble tatt for å kjøre for fort på E 134 ved Toskatjønn i Haugesund lørdag kveld. Fem av dem ble også fratatt førerkortet. Det er 70 km/t sone på stedet og høyeste hastighet ble målt til 139 km/t. Vedkommende som kjørte med høyest hastighet, hadde også bil som var overlastet.

Fest ute av kontroll
Flere politipatruljer måtte rykke ut til Sjonar ungdomshuset i Tysvær i natt, etter at en ungdomsfest var kommet ut av kontroll. Det ble arrangert fest i forbindelse med en 18-års dag, og det var kommet mange berusede mindreårige til stedet.

Overstadig i Haugesund
En mann i 40-årene ble i natt funnet overstadig beruset og fullstendig ute av stand til å ta vare på seg selv. etter en sjekk på legevakten fikk han omsorg i drukkenskapsarresten i kjelleren hos politiet.

Husbrann på Bokn
Det ble i natt meldt om brann i et bolighus på Bokn. Det var huseier selv som kontaktet brannvesenet. Det befant seg ikke andre personer i huset. boligen var allerede overtent da brannvesenet nådde frem og således umulig å berge. Ingen personer kom til skade i brannen.

Rømningsforsøk
Etter at to personer ble pågrepet for ordensforstyrrelse i Haugesund i natt, dukket to andre berusede menn opp for å frigjøre dem fra politiet. Dette forsøket var mislykket og endte med at alle fire ble innsatt i arresten.

Musikkanlegg beslaglagt
Politiet måtte beslaglegge et musikkanlegg for å skape nattero i Skeisvollsvegen i Haugesund i natt. Politipatruljen som rykket ut til stedet måtte ta beslag i stereoanlegg og fylle ut en anmeldelse.

Mye høy musikk
Politiet har i natt ikke hatt kapasitet til å dempa alle nattens støyende fester.