Menu
politi vest

Travel romjul for politiet

Det har i natt vært to innbrudd hvor gjerningsmannen har vært ruset. Politiet har måtte bistå to drosjesjåfører med vanskelige kunder og en mann er tatt for ruskjøring. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 29.12.2015 07:09:39

Brøt seg inn i narkorus
En mann i 20-årene ble i natt pågrepet etter at han brøt seg inn på en adresse i Haugesund. Mannen var ruset. Han anmeldes for innbrudd og bruk av narkotika.

Kjørte bil i narkorus
En bilfører i 30-årene ble stanset i Sauda i natt. Han er mistenkt for å ha kjørt bil i både alkohol- og narkorus. Nødvendige prøver ble tatt og hans førerkort er beslaglagt og anmeldelse er utferdiget, opplyser politiet.

Politiet vekket taxikunde
En drosjesjåfør i Haugesund måtte ha hjelp av politiet til å vekke en 30 år gammel mannlig kunde i natt. Han var så full at han ikke klarte å fortelle hvor han skulle.

Ville ikke betale taxiregningen
En drosjekunde i Haugesund ville ikke betale for turen i natt. Sjåføren kjørte dermed til politihuset hvor han fikk bistand av politipatrulje til å identifisere kunden. Saken er anmeldt.

Beruset mann tok seg inn
En overstadig beruset 28 år gammel mann tok seg inn på en adresse i Haugesund i natt. Innbruddet ble raskt oppdaget og mannen anholdt til politiet kom til stedet. Innbruddstyven ble innsatt i drukkenskapsarrest.