Menu
Politi

Travel politinatt i snøen

Dame amok på utested, mistet førerkortet etter "sladding", kjørte med sommerdekk på snøen, bøtelagt for urinering i snøen og ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 16.01.2016 05:20:26

Dame amok på utested
En dame i 20-årene ble pågrepet på et utested i Haugesund ved 23-tiden fredag kveld. Hun ble anmeldt for vold mot både andre gjester og vaktene. Hun var så utagerende at politiet måtte legge dama i jern og få henne satt i varetekt.

Tatt for «sladding» på snøen
En mann i 20-årene ble anmeldt og fikk sitt førerkort beslaglagt etter at han «sladdet» rundt på en parkeringsplass og veier på Raglamyr. Det var like før midnatt at politiet var i området. Utover natten kom det flere klager på tilsvarende støy og uansvarlig kjøring.

Kjørte rundt på sommerdekk
En mann i 30-årene er anmeldt og har fått sitt førerkort beslaglagt etter å ha kjørt rundt med fire sommerdekk i natt. Det var ved midnatt at politiet stanset bilen og fant at den fortsatt var påført sommerdekk.

Hytteinnbrudd i Skjold
Det kom inn meldinger til politiet om innbrudd i en hytte i Skjold ved 01-tiden i natt. Her er det knust rute en rute, det er stjålet en motorsag, en vedkløyver og en tv. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og det er skrevet ut anmeldelse.

Kranglet seg i arrest
En berust person ville ikke roe seg selv da politiet dukket opp på et utested i Haugesund i natt. Vedkommende etterkommer ikke pålegg gitt fra politiet og ble dermed innsatt i drukkenskapsarrest. Den utagerende personen er anmeldt.

Tisset i snøen #1
En mann ble i natt anmeldt for offentlig urinering i sentrum av Haugesund. Det var vanskelig for mannen å nekte for forholdet da ha hadde lagt igjen tydelige spor i snøen. Mannen erkjente likevel ikke straffeskyld. Han ble både anmeldt og bortvist fra sentrum.

Tisset i snøen #2
Noen minutter senere opplevde politiet det samme igjen. Nok en mann hygget seg med å sette spor i snøen. Han ble også anmeldt og bortvist fra sentrum.

Ruset på narkotika
En mann ble påtruffet av politiet i Vindafjord ved 02-tiden i natt. Han fremstod da som påvirket av narkotika. Det ble tatt en urinprøve og mannen erkjente etterhvert bruk av narkotika. Sak er opprettet, opplyser politiet.

Krangel i taxikøen
Politiet måtte rykke ut til sentrum av Leirvik i natt, da det kom meldinger om slagsmål i taxikøen. En person ble bortvist fra sentrum frem til lørdag morgen.

Høy musikk i Haugesund
Det kom klager på høy musikk i Haugesund ved 04-tiden i natt. Da hadde naboene fått nok. Politiet rykket ut til stedet og fikk dempet lydnivået, og sørget for at vinduer og dører ble lukket godt igjen for å hindre støy for naboene. Ingen ble anmeldt.

Ruskjøring i Haugesund
Da en bil ble stanset for kontroll i Haugesund i 04.30-tiden i natt, viste det seg at sjåføren var ruset. Vedkommende er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, samt bruk av narkotika. Passasjeren ble også anmeldt for bruk av narkotika.