Menu

Travel natt

Truet ambulansepersonell, ungdomsfest ute av kontroll, trusler mot politiet, skjelte ut offentlig tjenestemann, stakk av fra trafikkontroll og mange ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 10.12.2016 10:08:04

Truet ambulansepersonell
En beruset mann i 60-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest i Haugesund fredag kveld. Da ambulanse kom til en privat adresse ved 19.30-tiden, tok mannen frem kniv. Politiet fikk avvæpnet mannen, som nå er anmeldt.

Ungdomsfest ute av kontroll
Politiet måtte rykke ut og avslutte en ungdomsfest i Tysvær lørdag kveld. Det var da mye støy og festen hadde går litt over styr. Det var mindreårige og mange berusede ungdommer på stedet.

Trusler mot politiet
Mann bortvist fra Haugesund sentrum, er lite samarbeidsvillig. Kommer med trusler, etterkommer ikke pålegg. Innsettes i drukkenskapsarrest.

Kom tilbake
En person som ble bortvist fra Indre kai i Haugesund i natt, kom senere tilbake. Han ble bortvist fra sentrum grunnet fyll og krangling. Da han returnerte, ble han satt i drukkenskapsarrest.

Skjelte ut tjenestemann
En mann ble utvist fra sentrum av Haugesund i natt, etter at han skjelte ut en polititjenestemann. Han ble også anmeldt for å ha forulempet offentlig tjenestemann.

Stakk av fra kontroll
En biljakt startet på Karmøy i natt da en bil ikke ville stanse for kontroll. Det var en patrulje på Åkra som måtte sette etter rømlingen. De fikk etterhvert stanset bilen. Bilfører er anmeldt for kjøring uten førerkort og uaktsom kjøring, samt for ikke å stanse for kontroll. Bilen ble også beslaglagt

Mange ordensforstyrrelser
Det har i natt vært diverse forhold med bortvisninger, urinering og høy musikk, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.