Menu

Travel natt til 17. mai

Politiet har hatt nok å ta seg til natt til nasjonaldagen. Det har vært en rekke ordensforstyrrelser på byen og klager på høy musikk fra privatfester.

Av Egil M Solberg | 17.05.2017 06:41:27

Røykutvikling fra lastebil
Nødetatene ble tirsdag kveld sendt til området ved Bømlabroen etter at det ble meldt om røykutvikling fra førerhytten på en lastebil. Lastebilen sto da på Stordbroen, men det viste seg å ikke være en brann. Det var vanndamp som oste fra kjøretøyet etter en lekkasje fra en kjølevannslange. Trafikken ble dermed dirigering på stedet inntil lastebilen ble fjernet.

Overstadig i Kopervik
En overstadig beruset mann ble funnet ute av stand til å ta vare på seg selv i Kopervik ved midnatt. Han ble fraktet til drukkenskapsarresten etter en tur innom legevakten for en sjekk.

Berusede ungdommer
Politiet fikk i natt bekymringsmeldinger i forbindelse med en privatfest på Bokn. Da en politipatrulje kom til stedet, viste det seg at flere mindreårige var beruset på stedet. Festen ble avsluttet og foresatte ble varslet.

Trusler mot dørvakt
En beruset mann truet dørvakter i Haugesund i natt. Politiet måtte etterhvert gripe inn overfor mannen og få han bortvist fra sentrum. Han er anmeldt for sin oppførsel.

Oppførte seg dårlig
En beruset mann oppførte seg dårlig da han besøkte et utested i Haugesund i natt. Han var uønsket på stedet, men nektet å fjerne seg. Politiet ble derfor bedt om assistanse og de bortviste mannen fra sentrum.

I konflikt med dørvakter
En Beruset 25-åring kom i natt i konflikt med dørvakter på et utested i Haugesund. Mannen ble bortvist fra sentrum. Senere på natten ble mannen påtruffet i sentrum igjen. Denne gang ble han innsatt i arrest og anmeldt.

Overstadig i Haugesund
En beruset 39-åring var ute av stand til å ta vare på seg selv i Haugesund i natt. En politipatrulje fikk sjekket mannen opp på legevakten før han fikk sove ut rusen i drukkenskapsarresten.

Narkotika i Åkrehamn
Politiet grep inn overfor en fest med flere mindreårige i Åkrehamn i natt. Beboer samt en tenåring er anmeldt for kjøpe og bruk av narkotika. Foreldre ble kontaktet og sak er opprettet.

Slagsmål på Stord
Politiet måtte i natt gripe inn i forbindelse med et slagsmål i Leirvik på Stord. Det var tre menn involvert i opptrinnet. De ble alle bortvist fra sentrum.

Russejente bortvist
Det ble amper stemning ved et utested i Haugesund i natt. En kvinnelig russ ble da bortvist fra stedet.

Slått i ansiktet
To menn i 20-årene kranglet i sentrum av Haugesund i natt og én av mennene påførte da den andre et slag i ansiktet. De ble begge bortvist fra sentrum og sak er opprettet.

Urinering
En beruset 28-åring ble i natt anmeldt for urinering på offentlig sted. En politipatrulje var vitne til den tissetrengte mannen og ga han et forelegg.

Truet politiet
En beruset 25-åring er anmeldt for ordensforstyrrelse og trusler mot offentlig tjenestemann etter en hendelse på Stord i natt. Mannen satte seg opp mot politiet og oppførte seg truende.

Bortvist fra sentrum
To menn som oppførte seg utagerende og kranglete i Haugesund i natt, ble bortvist fra sentrum av politiet. Det var to menn i 20-årene som ble bortvist.

Festbråk i Sauda
En politipatrulje ble sendt til Sauda i natt etter meldinger om Sauda fest og bråk på en privat adresse. De ansvarlige fikk pålegg om å avslutte festen.

Kranglet seg hjem
En beruset og kranglevoren mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund i natt. Han var da vanskelig å ha med og gjøre. Politiet besluttet derfor at det var best å sende mannen hjem.

Høy musikk på Spanne
Det kom i natt klage på fest med høy musikk på Spanne i Karmøy kommune. Festen ble avsluttet av politiet.

Promillekjøring i Haugesund
En beruset 21 år gammel mann ble stanset av politiet kjørende i Salhusvegen i Haugesund i natt. Nødvendige prøver ble tatt, mannen er fratatt førerkortet og saken er anmeldt.

Bil funnet forlatt
En bil ble funnet forlatt midt i veien på E 39, noen kilometer sør for Aksdal, tidelig 17. mai. Bilen ble funnet to-tre kilometer sør for Aksdal i retning Bokn. Politiet fikk meldingen klokken 05.40 17. mai.

15-åring slått ned
En 15-åring ble utsatt for vold i Åkrehamn tidelig 17. mai. Han ble kjørt til Haugesund sykehus for behandling. Politiet har vært på stedet og gjort avhør i saken. Det er notert navn på flere mistenkte i saken.