Menu
Politi

Travel natt for politiet

Slo ut tennene, drakk på offentlig sted, utforkjøring, anmeldelse for hatefulle ytringer og ufin oppførsel. Dette er blant sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 12.11.2017 06:51:52

Slo ut tennene på russearrangement
En 17 år gammel gutt er anmeldt for å ha slått ut tennene på en jevngammel gutt under fylkets store russearrangement i Stavanger lørdag kveld. Politiet opplyser at det var mye overstadig beruselse og knuffing mellom russ fra forskjellige russebusser. To menn i tenårene ble også innbragt og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet. En annen tenåring blir anmeldt for å ha slått til en vakt på stedet. Det er ikke kjent hvor mange russ det var som deltok fra nordfylke.

Drakk på offentlig sted
En mann i midten av 20-årene er anmeldt for å ha drukket alkohol på offentlig sted. Politiet oppdaget forholdet i Haugesund ved 01.10-tiden.

Utforkjøring på Bømlo
For andre natten på rad har det vært en utforkjøring på Bømlo. Nok en gang var det en mann i tenårene som mistet kontrollen. Det var ved 01.33-tiden at nødetatene ble sendt til stedet. Ingen personer ble skadet, men den unge mannen ble anmeldt uaktsom kjøring. Han førerkortet er også beslaglagt.

Anmeldt for hatefulle ytringer (Straffelovens §185)
En mann i slutten av 30-årene er anmeldt for å ha kommet med hatefulle ytringer mot en dørvakt på et utested i Haugesund i natt. Vedkommende ble innsatt i arrest. Hendelsen fant sted ved Indre kai i 02.40-tiden.

Oppførte seg ufint
En mann i 20-årene laget bråk og oppførte seg ufint i beruset tilstand i Kopervik ved 02.50-tiden i natt. Han fikk pålegg om å forlate sentrum, men etterkom ikke pålegget fra politiet. Dermed ble han anmeldt og fraktet til sentralarresten i Haugesund.

Oppførte seg ufint
To menn på henholdsvis 21- og 30 år, oppførte seg ufint i beruset tilstand i Haugesund ved 02.55-tiden i natt. De ble begge anmeldt for ordensforstyrrelse.

Bråk på byen
Tre menn på henholdsvis 20- , 37- og 43 år ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra sentrum av Haugesund i natt. De hadde da stelt i stand bråk og oppført seg ufin overfor andre. Den yngste mannen etterkom ikke pålegget gitt av politiet og ble overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Ufin oppførsel
Tre menn i 20-, og 30-årene ble bortvist fra sentrum av Kopervik på grunn av ufin oppførsel.

Bortvist fra Sauda
To menn på henholdsvis 19- og 21 år ble bortvist fra sentrum av Sauda på grunn av bråket og ufin oppførsel i natt.