Menu
Politi

Travel natt for politiet

Kjørte bil på tre hjul, tatt for råkjøring, vakt angrepet på utested, urinering på butikkvindu, ordensforstyrrelser og slagsmål. Dette er blant sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 05.11.2017 06:23:36

Kjøring uten førerkort
En bilfører i Haugesund ble lørdag kveld anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Råkjøring på Karmøy
En ung mann er blitt fotgjenger på Karmøy lørdag kveld. Det var på fylkesvei 47 at han ble målt til å kjøre 106 km/t i en 70-sone.

Kjørte bil på tre hjul
Politiet fikk inn melding om uaktsom kjøring på Karmøy lørdag kveld. En ung mann i en BMW hadde da kjørt på en slik måte at han mistet et hjul. Han hade imidlertid greid å kjøre videre på tre hjul. Politiet fant imidlertid raskt både bilen og mannen.

Slagsmål i Haraldsgata
To menn ble bortvist etter at de havnet i slagsmål med hverandre i Haraldsgata i Haugesund i natt. De to ble bortvist fra sentrum frem til søndag morgen.

Utagerte på utested
En 27 år gammel mann utagerte og gikk løs på omgivelsene inne på et utested i Haugesund i natt. Flere dørvakter skal ha blitt tildelt slag og spark. Det blir nå vurdert en anmeldelse mot mannen.

Slagsmål i Åkrehamn
Politiet har ikke fått klarhet i hva som skjedde da to menn havnet i slagsmål på Åkrehamn natt til søndag. Det er sprikende forklaringer. Slagsmålet fant sted i Åkrehamn sentrum og det er mulig det kommer en anmeldelse i løpet av dagen, opplyser politiet.

Angrep vakten
Politiet måtte bistå vaktene på et utested i Åkrehamn ved 01.55-tiden i natt etter at en 42 år gammel mann hadde gått til angrep på dem. Han ble anmeldt for både kroppskrenkelse og ordensforstyrrelse.

Høy musikk i Sauda
Politiet rykket ut til en adresse i Sauda etter meldinger om høy musikk i natt. Beboer på stedet fikk beskjed om å dempe musikken og holde dører og vinduer lukket.

Urinerte i sundet
En 43 år gammel mann ble i natt anmeldt og bøtelagt for offentlig urinering etter at han stilte seg ved kaikanten på Indre kai i Haugesund og latet vannet i Smedasundet. Boten lød på 8.000 kroner.

Urinerte på butikkvindu
En beruset 23 år gammel mann stilte seg opp ved et butikkvindu i Haugesund sentrum i natt og urinerte på et butikkvindu. Det var ved 04-tiden at en politipatrulje ble vitne til vannlatingen. Dermed ble han anmeldt og bøtelagt. Boten ble også her 8.000 kroner.