Menu

Travel natt for politiet

Kunne ikke stå på bena, sovnet i hage, skadeverk på biler, kranglet med politiet, nektet å oppgi ID, tatt med narkotika, ruteknusing, trusler og høy musikk. Dette er saker fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 21.10.2017 06:48:32

Tatt med mobil
Under en trafikkontroll ved Saunes i Sauda fredag kveld, ble tre bilførere bøtelagt for å bruke håndholdt mobiltelefon under kjøring.

Passasjer ut takluka
Da en politipatrulje ved 21.30-tiden patruljerte i Kopervik, påtraff de en bil hvor en passasjer sto i setet med hele overkroppen ut takluka. Sjåføren har ansvaret for passasjerenes sikkerhet og slike hendelser blir betraktet som uansvarlig. Dermed ble sjåføren fratatt førerkortet på stedet.

Kunne ikke stå på bena
En overstadig beruset mann ble påtruffet av en politipatrulje i Kopervik fredag kveld. Han var da ikke lenger i stand til å stå oppreist med egen hjelp. Mannen hadde vært på konsert med Vassendgutane i Kopervik og hadde fått litt i overkant mye alkohol innabords. Politiet kjørte mannen hjem.

Trusler på privat adresse
En mann oppførte seg truende på en privat adresse i Sauda fredag kveld og politiet ble derfor bedt om å bistå. Forholdet hadde imidlertid roet seg ned da patruljen kom til stedet. Mistenkte ble ifølge politiet gitt pålegg om å holde seg borte fra stedet for resten av natten.

Sovnet i Hage
En overstadig beruset mann som hadde vært på Vassendgutane konsert i Kopervik fredag kveld, ble senere funnet sovende i en hage. Mannen ble vekket av politiet som fant vedkommende. De tok seg også tid til å kjøre mannen hjem.

Hærverk på biler
En mann slo i biler parkert i Haugesund sentrum i natt. Det er tydelig skadeverk på minst ett kjøretøy ifølge politiet. Mistenkte hadde forlatt stedet da politipatruljen kom frem. Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon.

Ruteknusing i privatbolig
Politiet måtte bistå da et familiemedlem mistet besinnelsen og begynte å knuse vinduer i natt. Da en politipatrulje kom til stedet hadde mistenkte forlatt området. Det ble gjort søk etter vedkommende uten funn.

Kranglet med politiet
Vaktene ved et utested på Karmøy måtte ha hjelp til å få kontroll på en utagerende person på et utested i natt. Mannen satte seg også opp mot politipatruljen da de ankom stedet. Han er anmeldt for hindring av offentlig tjenestemann og ble innsatt i arresten.

Nektet å oppgi ID
En kranglevoren mann ble innbrakt fra et utested i Haugesund i natt, etter at han nekter å oppgi identifikasjon. Han ble derfor tatt med inn til Politihuset for en ID-sjekket. Vedkommende ble løslatt og gitt pålegg om ikke å oppholde seg i sentrum for resten av natten.

Tatt med narkotika på utested
To personer ble anmeldt for besittelse av narkotika i Haugesund i natt. De to ble påtruffet inne på et utested og avhørt på stedet. Sak er opprettet og etterforskes ved Haugesund politidistasjon.

Høy musikk i Kopervik
En huseier i Kopervik ble gitt pålegg om å dempe musikken i natt. Naboene hadde da klaget på lydnivået og en politipatrulje ble sendt til stedet. Politiets pålegg ble fulgt og forholdet resulterte ikke til noe anmeldelse.

Svært høy musikk
Politiet måtte i natt beslaglegge en større forsterker etter at det gjentatte ganger i løpet av natten var blitt klaget på svært høy musikk fra en adresse i Haugesund. Forholdet er også anmeldt, opplyser politiet i natt.