Menu

Travel natt for politiet

Krangel utløste politiaksjon, forulempet politiet, vold på privat adresse, beruset 15-åring, tyveri fra drosjesjåfør og mann sovnet i veibanen. Dette er noen av overskriftene fra natten.

Av Egil M Solberg | 30.09.2017 06:07:58

Søvnig restaurantgjest
Politiet ble sent fredag kveld kontaktet av et utested i Haugesund som hadde en sovende mann liggende i lokalet. De fikk ikke vekket han. Det fikk imidlertid politiet som sørget for å sende den søvnige gjesten hjem i taxi.

Krangel utløste politiaksjon
Politiet fikk ved midnatt en nødtelefon med beskjed om at noen trengte øyeblikkelig hjelp i Kopervik. Da politiet kom frem, viste det seg å være snakk om en ganske ufarlig krangel mellom søsken.

Utagerende ungdom
Utagerende ungdom skapte dårlig stemning i Sandeid ved midnatt. Politiet rykket ut til stedet og flere av de håpefulle ble anmeldt for ordensforstyrrelse da de nektet å oppgitt personalia. De ble alle kjørt hjem til sine foresatte av politiet. Sak er også opprettet og nå må ungdommene møte for politiet og forklare seg én for én.

Forulempet politiet
En politipatrulje kom over en svært utagerende mann ved midnatt. Det var i Haugesund sentrum at patruljen møtte mannen og ba han om å rose seg ned. Mannen var imidlertid lite samarbeidsvillig og ble etter gjentatte forsøk på å snakke fornuft til han, anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann. Mannen var høylytt og satte seg til motverge både verbalt og fysisk. Dermed ble han overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Urinerte på gata
Ikke en helg uten. Natt til lørdag ble en mann anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum. Mannen urinerte ute i gatene i sentrum da en politipatrulje ble vitne til at mannen latet vannet. Han ble bortvist til i morgen lørdag morgen klokken 08. Mannen ble også ilagt et forelegg som han vedtok.

Vold på privat adresse
Politiet rykket i natt ut etter meldinger om en voldshendelse på privat adresse på Karmøy. Her ble en mann pågrepet og satt i varetekt. Saken etterforskes ved Karmøy lensmannskontor.

Slagsmål på utested
Politiet ble kontaktet etter at det brøt ut slagsmål mellom flere personer på et utested på Stord i natt. Patruljen som ankom stedet valgte å bortvise de involverte fra området for resten av natten.

Hentet av foreldrene
En politipatrulje i Vindafjord kom over en beruset 15 år gammel gutt i natt. Politiet tok dermed kontakt med guttens foreldre som valgte å komme å hente han. Det ble ingen sak for politiet.

Tyveri fra drosjesjåfør
Politiet ble i natt oppringt av en drosjesjåfør etter at en passasjer hadde stjålet penger fra han. En politipatrulje ble sendt til stedet og saken ble anmeldt.

Sovnet i veibanen
En overstadig beruset mann ble innbrakt til politistasjonen etter at han la seg til å sove ute i veibanen på Stord i natt. – Han lå strekk ut i vegbanen på Stord, opplyser operasjonslederen hos politiet. Det blir ikke opprettet sak.