Menu
Politi

Travel natt for politiet

Narkosalg på festival, kjørte vannscooter med promille, bilbrann etter kollisjon, nesebrudd i sentrum og voldelig kvinne. Dette er blant overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 02.07.2017 05:41:35

Overstadig beruset i Skudeneshavn
En mann i 20-årene ble innsatt i arresten etter at han ble funnet meget beruset på Skudefestivalen ved 22-tiden lørdag kveld. Mannen fikk overnatte under trygge omgivelser da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Solgte narkotika på festival
En mann i 20-årene ble anmeldt etter at han ble tatt i besittelse av åtte «jointer» på Skudefestivalen. Det var ved 22.45-tiden at en patrulje avslørte mannen. Han skal ha forsøkt å selge disse i sentrum under festivalen. Mannen ble bortvist og de narkotiske sigarettene ble beslaglagt.

Kjørte vannscooter med promille
En tenåring ble anmeldt for føring av vannscooter i alkoholberuset tilstand i Vikedal ved 01.50-tiden i natt. Da gutten kom til land sto politiet og ventet. Det ble da tatt nødvendige prøver.

Bilbrann etter kollisjon
En bilfører ble sendt til Haugesund sykehus i ambulanse etter at bilen han kjørte smalt inn i en fjellvegg og tok fyr i Sveio i natt. Ulykken skjedde 3 kilometer sør for Haukås på E 39 ved 00.05-tiden. Bilen tok fyr etter det voldsomme sammenstøtet. Fører var bevisst da nødetatene kom til stedet.

Nesebrudd i sentrum
En mann ble påført nesebrudd etter å ha blitt skallet til av en annen mann i sentrum av Haugesund i natt. Det var ved 03-tiden at en mann i 20-årene ble innsatt i varetekt for vold.

Voldelig kvinne
En kvinne i 20-årene ble i natt innsatt i drukkenskapsarresten etter at hun ble voldelig mot en vakt på et utested i Haugesund. Da hun ble pågrepet ved 03.10-tiden, sparket hun også til en polititjenestemann. Kvinnen er anmeldt for ordensforstyrrelse og vold mot offentlig tjenestemann.