Menu

Travel natt for politiet

Torden og lyd, regn og blåst. Likevel var det mange som hadde tatt turen på byen lørdag kveld. For politiet betyr det en travel lørdagsnatt med mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 25.06.2017 09:51:58

– I løpet av natten har politiet fått flere meldinger om høy musikk på Karmøy og i Haugesund. Noen av disse har fått besøk av politiet med pålegg om å dempe musikken. I løpet av natten er 6 menn bortvist fra Haugesund sentrum etter full og tull på byen, sier operasjonsleder Trond Børge Åsbu ved Sør-Vest politidistrikt.

HER ER NATTENS POLITILOGG:

21.45 – Melding om trafikkuhell på Fv 513 mellom Solheim og Skjoldastraumen
Politiet og ambulanse rykket ut da 2 biler støtte sammen front mot front på Solheimsvegen ved Langaland. Totalt 8 personer involvert. Alle tilsett av ambulansepersonell, men alle fremstod uskadde. Politiet oppretter sak.

22.15 – Melding om krangel mellom dame og mann
En mann i 20 års alderen pågrepet på en adresse i Haugesund sentrum. Han hadde utøvd vold mot en kvinne og vil bli anmeldt for kroppskrenkelse. Han sitter i politiets varetekt og vil bli avhørt i løpet av søndagen.

22.45 – Fest med mindreårige ute av kontroll på Karmøy
Da politipatruljen kom på stedet var festen avsluttet og ungdommene på vei bort. Det hadde vært en del bråk og tilløp til slagsmål, men politiet har ikke mottatt noen anmeldelser.

00.05 – Kvinne utagerte på en fest på Karmøy
Politiet tok hånd om kvinnen i 20 års alderen og kjørte henne hjem. Politiet har ikke mottatt anmeldelse fra de andre festdeltakerne.

01.05 – Mopedist kjørte med promille på Karmøy
Politiet observerte en moped som kjørte litt ustødig i en rundkjøring. Fører, en gutt på 16 år blåste til over tillatt grense og fikk beslaglagt førerkortet. Gutten ble tatt hånd om av foresatte. Sak opprettet.

01.20 – Knust rute i Sauda
En politipatrulje observerte at det var knust en rute til et butikklokale i Sauda. Ukjent hvem som har gjort dette og politipatruljen kontaktet eier selv.

01.25 – Slagsmål på fest i Tysvær
En mann i 20 års alderen fraktet til legevakten i Haugesund etter han hadde blitt slått i hodet på en fest i Tysvær. Han ble sendt videre til ytterligere undersøkelse på sykehuset. Politiet har mottatt forklaring og vil opprette sak. Gjerningsmannen er ikke pågrepet.

02.45 – Krangel på utested i Haugesund sentrum
En dørvakt kontaktet en politipatrulje og informerte om at det hadde vært slagsmål inne på et utested. Politiet kom i kontakt med 2 menn i 20 års alderen som hadde forskjellig forklaring på hendelsesforløpet. Mulig partene vil anmelde hverandre i ettertid. Begge bortvist fra Haugesund sentrum.

03.00 – Mann funnet sovende på benk
En politipatrulje måtte ta hånd om en mann i 20 års alderen som lå og sov på en benk i Haugesund sentrum. Etter en sjekk på legevakten ble han innsatt i drukkenskapsarrest. Ingen politisak.

04.25 – Krangel på privat fest i Sveio
Politiet måtte rykke ut til en bolig i Sveio da en av gjestene hisset seg opp på de andre festdeltakerne. Han hadde ikke utøvd vold, men politiet måtte ta han med seg og sørget for at han fikk komme seg hjem. Ikke opprettet sak.

05.05 – Huseier vekket av full mann i Haugesund
Politiet måtte rykke ut til en bolig i sør-østre bydel da huseier våknet av voldsom banking i ytterdøra. Det viste seg å være en godt beruset mann i 30 års alderen som ville på nachspiel. Huseier ville ikke ha han inn slik at politiet måtte kjøre han hjem.