Menu
Politi

Travel natt for politiet

Falt i Smedasundet, festbråk fra båt, sovnet på byen, ville ikke dra hjem og diverse ordensforstyrrelser. Dette var blant sakene politiet i natt har måtte jobbe med.

Av Egil M Solberg | 14.04.2017 06:12:10

Falt i Smedasundet
Ved 23.15-tiden torsdag kveld var det en mann som falt i sjøen på Indre kai i Haugesund. Politiet bisto med å få mannen opp fra vannet etter bare halvannet minutt, men mannen var da allerede svært kald. Han ble derfor tatt hånd om av helsepersonell.

Festbråk fra båt
Politiet måtte rykke ut for å avslutte en fest i en båt på Smedasundet ved 02.15-tiden i natt. Det var da naboer som klaget på hoiing og høy musikk. Politiet avsluttet festen.

Ville ikke dra hjem
En beruset mann i 20-årene ble ved 02.50-tiden innbrakt fra Haugesund sentrum etter at han ikke hadde etterkommet pålegg om å fjerne seg fra sentrum tidligere på natten. Det var ved 01.50-tiden at mannen først ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og dårlig oppførsel.

Sovnet på byen
En ung mann ble funnet beruset og sovende utendørs i Haugesund sentrum ved 03.10-tiden i natt. Han ble vekket av en konstabel og stablet på bena. Mannen ble videre satt i marsj hjemover.

Meldinger om feststøy
Politiet fikk i natt flere meldinger om feststøy, men hadde ikke kapasitet til å rykke ut på alle meldingene. Ved 04-tiden fikk de imidlertid avsluttet en fest i Haugesund sentrum og ved 04.20-tiden rykket de ut til Sagvåg hvor det var klaget på støy.