Menu

Travel natt for politiet

Naken og beruset dame. promillekjøring, brann i fasadeskilt, rev ned julepynt, ungdomsfest ute av kontroll, lastebildekk i vegbanen og en rekke andre ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 29.12.2016 11:17:50

Promillekjøring i Vedavågen
To menn mistenkt for kjøring i påvirket tilstand etter at de ble stanset kjørende i Vedavågen onsdag kveld. Nødvendige prøver ble tatt på Åkra legevakt.

Brann i fasadeskilt
Brannvesenet rykket ved 20.45-tiden onsdag kveld ut til Kopervik etter meldinger om brann i fasadeskiltet hos SR-bank. Brannen ble raskt slukket. Sak er opprettet og politiet vil nå se om de kan finne brannårsaken.

Ugyldige kjennetegn
En bilfører ble stanset kjørende på fylkesvei 47 ved Avaldsnes onsdag kveld. Bilføreren hadde ikke gyldig førerkort og kjøretøyet var påsatt utgåtte prøvekjennemerker. Saken er anmeldt.

Rev ned julepynt
En beruset 27 år gammel mann fra Bømlo var for full til å komme inn på et utested i Haugesund ved 01.11-tiden i natt. Han rev da ned julepynt, noe som endte med at han ble bortvist fra sentrum. Klokken 01.53 ble imidlertid den berusede mannen påtruffet av politiet igjen. Denne gang hadde mannen kommet i slagsmål med en annen mann. Denne gang valgte politiet å sette han i drukkenskapsarrest.

Ungdomsfest ute av kontroll
Politiet måtte rykke ut til en ungdomsfest på Avaldsnes ved 00.11-tiden i natt. Festen var da ute av kontroll og ble avsluttet. Ved 03.53-tiden var det imidlertid nachspiel-bråk på samme sted. 23-åringen som er innehaver av leilighet ble denne gang anmeldt for ordensforstyrrelse. To berusede mindreårige jenter var tilstede på nachspielet. De ble kjørt hjem til sine foreldre.

Forstyrret natteroen
Politiet måtte rykke ut til en fest på en privat adresse i Sauda ved 03.22-tiden i natt. Festen forstyrret da natteroen med høy musikk og skriking. Festen ble avsluttet.

Naken og beruset dame
En ung kvinne nektet å forlate et nachspiel i Haugesund i natt. Hun var naken og beruset og hadde lagt seg klar i sengen til den unge mannen som eide leiligheten. Han ønsket imidlertid ikke å tilbringe natten sammen med den berusede damen og kontaktet politiet. En patrulje måtte hjelpe til med å fjerne damen. Hun fikk til slutt sove rusen ut i arresten.

Lastebildekk i vegbanen
Et lastebildekk var plassert i vegbanen på fylkesvei 47 på Åkra ved 04.57-tiden i natt. To unge menn befant seg på stedet da politiet ankom stedet, men de «hadde ikke sett noe».