Menu
politi vest

Travel natt for politiet

Øksemannen hadde kniv, ville bruke stjålet bankkort, slo rundt seg med jernstang, ulemann i Tysvær, hyttebrann på Karmøy og fest over styr. Dette er blant overskriftene i politiloggen.

Av Egil M Solberg | 20.11.2016 11:23:45

Øksemannen hadde kniv
Bevæpnet politi rykket lørdag kveld ut etter meldinger om at en ruset mann oppførte seg truende i Haugesund. Han var i besittelse av en øks, het det i meldingen. Politiet rykket ut til stedet og påtraff mannen. Han er anmeldt for å være i besittelse av både øks og kniv.

Ville bruke stjålet bankkort
En mann ble pågrepet i Haugesund etter et forsøk på bruk av et stjålet bankkort lørdag kveld. Mannen ble pågrepet og innsatt i varetekt. Mannen er avhørt og korteier er orientert.

Fest over styr
En fest kom over styr i et festlokale på Avaldsnes ved 20.10-tiden lørdag kveld. I alt måtte fem politipatruljer delta for å gjenopprette ro på stedet. Det var mye slåssing da politiet kom til stedet. I tumultene ble det også gjort skadeverk på en politibil. En mann er i den forbindelse innbrakt arresten.

Fest over styr i Åkrehamn
Flere mindreårige var tilstede på en fest hvor det oppsto slåssing og bråk lørdag kveld. En politipatrulje ble sendt til stedet, som avsluttet festen. En beruset ung jente ble fraktet til legevakten.

Bråk på fest
En politipatrulje måtte rykke ut til en ungdomsfest med mye bråk og høy musikk på Bremnes ved 23-tiden lørdag kveld. Politipatruljen måtte avsluttet festen for å gjenopprette ro og orden.

Aggressiv på kaien
En mann i 30-årene var aggressiv på Indre kai ved 00.30-tiden i natt. Mannen som er godt kjent for politiet fra før, var beruset og oppfarende. Han ble først forsøkt bortvist, men han var lite samarbeidsvillig. Han ble derfor satt i arrest.

Hyttebrann på Karmøy
Det ble meldt om brann i en hytte på Sandhåland ved 01.20-tiden i natt. Brannen spredte seg til en husvogn før brannvesenet fikk kontroll på ilden. Ingen personer skal ha kommet til skade.

Overstadig i Sauda
En mann i 40-årene ble bortvist fra Sauda sentrum på grunn av beruselse ved 01.30-tiden.

Slo rundt seg med jernstang
En mann slo rundt seg med jernstang ved Aksdal senteret i 00.15-tiden i natt. Mannen som er en kjenning av politiet, ble kjørt hjem.

Uglemannen i Tysvær
Det kom inn melding om at en mann plaget naboene sine med uling i Frakkagjerddalen ved 01-tiden i natt. Dette skal være samme mann som gikk amok med jernstang i Aksdal. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

Bortvist #1
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og bråk ved 01.30-tiden i natt.

Bortvist #2
En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av bråk i køen utenfor et utested i natt. Politiet rykket ut til stedet i 02.10-tiden.

10 tall i kontroll
Utrykningspolitiet (UP) avhold ved 02-tiden i natt kontroll på Raglamyr. Resultatet ble seks forenklede forelegg for høy fart. O tillegg ble en trimmet moped avskiltet og tre bilister fikk bøter for bruk av tåkelys sammen med hovedlys.

110 km/t i Karmøytunnelen
Det var mange som hadde det travelt da de kjørte gjennom Karmøy-tunnelen i natt. UP avholdt fartskontroll mellom klokken 00.35 og 02.00. Resultatet ble 11 forenklede forelegg hvor høyeste hastighet ble målt til 110 km/t i 80-sonen.

Yppet seg hjem
To menn i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse, trusler og ypping til slagsmål ved 02.15-tiden i natt.

Tatt for sniking
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse ved 02.15-tiden i natt. Han ble bortvist etter at han forsøkte å snike seg inn på ett utested hvor han var uønsket.

Kunne ikke stå på bena
En mann i 40-årene ble innbrakt fra Haugesund sentrum da han var så beruset at han ikke kunne gå på bena. Ved 02.50-tiden ble han fremstilt for lege før han fikk sove ut rusen under oppsyn i drukkenskapsarresten.

Knuffing og beruselse
To menn i 20-årene ble bortvist på grunn av knuffing og beruselse i Haugesund sentrum ved 03.45-tiden i natt.

Bortvist fra taxikø
En mann i 20-årene ble bortvist fra taxikøen på Leirvik etter en ordensforstyrrelse med knuffing i 04-tiden i natt. Det var tilløp til slagsmål og svært amper stemning da politiet ankom stedet.

Festbråk på Kolnes
Politiet fikk inn flere meldinger om festbråk fra en adresse på Kolnes ved 03.30-tiden i natt. En politipatrulje rykket ut til stedet og huseier ble pålagt å avslutte festen.