Menu
Politi

Travel natt for politiet

Vold mot politiet, bar kniv og gikk til angrep, voldelig kvinne, sykkelulykke og mange bortvisninger. Det har vært en travel natt for politiet med mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 23.10.2016 10:00:17

Ruskjøring på Karmøy
En mann ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort på Karmøy lørdag kveld.

Kjørte på syklist
En syklisten ble kjørt til Stord sykehus for sjekk etter sammenstøtet med en personbil på Bømlo lørdag kveld. Trafikkuhellet skjedde på Bremnes. Det viste seg å ha gått bra med syklisten. Vedkommende ble sendt hjem etter sjekk av lege.

Kvinne ble voldelig
En kvinne i midten av 30-årene er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann i Haugesund. Hendelsen fant sted i sentrum ved 23.40-tiden. Kvinnen oppgav også uriktig personalia. Hun ble innsatt i arresten.

Bar kniv og gikk til angrep
En mann i begynnelsen av 20-årene ble innbragt fra et utested etter at vedkommende forsøkte å slå til en vakt. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse og bæring av kniv. Hendelsen fant sted i Etne ved 00.15-tiden i natt.

Urinering på offentlig sted #1
En mann i midten av 40-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund ved 01.10-tiden i natt.

Urinering på offentlig sted #2
En mann i slutten av 20-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund ved 03.15-tiden i natt.

Vanskelig mann i arrest
En beruset mann i midten av 20-årene etterkom ikke pålegg gitt av politiet i Haugesund ved 03.40-tiden i natt. Han ble dermed innsatt i arrest og anmeldt.

Bortvist fra sentrum
Flere berusede personer er i løpet av natten bortvist fra sentrum av Haugesund og Leirvik på Stord.

Vold mot politiet
En beruset mann i begynnelsen av 20-årene ble innbragt fra en adresse på fastlands Karmøy ved 04.35-tiden i natt. Han er anmeldt for vold og forulemping av offentlig tjenestemann. Mannen er innsatt i arresten. Han er også anmeldt for skadeverk og bruk av narkotika.