Menu
Politi

Travel natt for politiet

Pepperspray på fest, bitt i ansiktet, ung jente funnet bevisstløs, ble brått edru igjen og sovnet i veien. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 25.09.2016 05:53:06

Blandet seg i politiets arbeid
En beruset mann i 30-årene ble ved 23.50-tiden i natt bortvist fra sentrum av Leirvik, etter at han blandet seg opp i politiets arbeid.

Pepperspray på fest
En beruset mann i 30-årene gikk rundt på en fest i Ølen i natt og sprayet folk i ansiktet med pepperspray. Da politiet kom til stedet, viste det seg at han også var i besittelse av en slåsshanske. Det var ved 23.55-tiden at mannen ble pågrepet. Han satte seg da også opp mot politiet. Mannen er dermed anmeldt både for kroppsskade, ordensforstyrrelse, forulemping av offentlig tjenestemann og overtredelse av våpenloven.

Utagerte på fest
En beruset mann i 20-årene laget bråk på en privat fest på Karmøy ved 00.10-tiden i natt. Han skal da ha slått til en annen mann i ansiktet. Fornærmede ble ikke skadet. Mannen i 20-årene ble imidlertid ansett som så utagerende at politiet valgte å bure han inne for natten. Mannen er også anmeldt for ordensforstyrrelse

Promillekjøring på Karmøy
En mann i 20-årene ble pågrepet etter å ha kjørt bil i beruset tilstand på Karmøy ved 00.15-tiden i natt. Han ble fremstilt for blodprøve, fratatt førerkortet og anmeldt.

Slo vakt i hodet
En beruset mann i 40-årene ble bortvist fra Kopervik sentrum ved 00.15-tiden i natt, etter at han slått til en vakt i hodet på et utested. Fornærmede ble ikke skadet, men politiet har valgt å anmelde mannen.

Bitt i ansiktet
En beruset mann i 30 års alderen ble pågrepet i Leirvik sentrum ved 00.25-tiden i natt. Han hadde da bitt en vakt i ansiktet på et utested. Fornærmede måtte til legevakt for behandling. Mistenkte ble innsatt i varetekt og er anmeldt for kroppskrenkelse.

Tatt med narkotika
To personer ble ved 01-tiden i natt pågrepet i besittelse av mindre mengder narkotika. De to ble anmeldt og løslatt etter avhør.

Kutt i leppa
Politiet skilte to menn som slåss i Leirvik sentrum ved 02.10-tiden i natt. Den ene hadde da fått et kutt i leppa. Ingen av partene ønsket å anmelde den andre. De hadde heller ikke ønske om noe legebehandling.

Døddrukken i Kopervik
En politipatrulje kom over en «døddrukken» mann som lå strekk ut i Kopervik sentrum ved 02.30-tiden i natt. Patruljen fikk liv i mannen og støttet han opp på bena. Mannen greide etterhvert å ta seg i retting sitt hjem.

Slo vakt i magen
En beruset mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 02.40-tiden i natt. Han hadde da slått en vakt i magen. Mannen gikk til angrep da han skulle geleides ut fra utestedet. Vakten ble ikke skadet.

Uten førerkort
En 22 år gammel mann ble stanset kjørende på en moped på Gard i Haugesund ved 02.45-tiden i natt. Det viste seg da at han ikke hadde gyldig førerkort. Han måtte dermed parkere mopeden og gå videre. Han er også anmeldt.

Funnet bevisstløs
En overstadig beruset ung kvinne ble funnet liggende på bakken i Leirvik sentrum i natt. Hun var da fullstendig ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehuset for pumping.

Bråket på kaien
En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha laget bråk på Indre kai ved 02.55-tiden i natt.

Krangel på spisested
To berusede menn i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vært i klammeri med hverandre på et spisested i 03-tiden i natt.

Ble plutselig edru
En beruset mann i 30-årene ville hoppe på sjøen fra Indre kai i Haugesund ved 03.15-tiden i natt. Han ble holdt igjen av forbipasserende. Politiet kjørt den tilsynelatende overstadig beruset mannen til legevakten, men da ble han plutselig helt edru. Dermed fikk han reise hjem.

Kranglet med politiet
En mann i 20-årene ble satt i arresten etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg. Det var ved 04-tiden at mannen la seg opp i politiets arbeid i Haugesund sentrum. Han er anmeldt for å ha hindret politiet i sitt arbeid.

Sovnet i veien
Politiet rykket ut etter at det ved 04.35-tiden i natt kom inn meldinger om at en mann lå på bakken ved Rådhuset i Haugesund. Politipatrulje fant en beruset mann i 30-årene liggende i veien. Han ble vekket opp og satt i marsj hjemover. Mannen var da i stand til å ta vare på seg selv.