Menu
Politiet natt

Travel natt for politiet

Frier på feil dør, badestamp i brann, fartskontroll etter klager, vold mot politiet og falsk kniv-melding. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 17.09.2016 08:33:54

Angrep politiet
En beruset mann i 30-årene ble pågrepet i Ølen i natt. Mannen hadde da truet en politipatrulje og forsøkt å slå en politibetjent. Han ble satt i arresten.

Innbrudd på verksted
Politiet rykket i natt ut etter at innbruddsalarmen ble utløst på et verksted i Raglamyr-området. Ved ankomst ble det imidlertid ikke funnet noe tegn til innbrudd.

Falsk kniv-melding
En mann på Karmøy ringte i natt lege og fortalte at han hadde stukket ned tre personer med kniv. Politiet rykket ut og ved ankomst viste dette seg å være falsk alarm. Mannen er nå anmeldt.

Trimming av moped
I natt bøtela en patrulje i Sauda en ung gut som hadde trimmet mopeden sin. Mopeden ble også avskiltet på stedet. – Nå er det gutten som får trimme, sier operasjonsleder hos politiet.

Fartsbot etter klager
Politiet tar publikums tilbakemeldinger til etterretning, og i natt ble det avholdt fartskontroll på fylkesvei 47 ved Tuastad. I alt ble det foreskrevet åtte bøter.

Fartsbøter i Sauda
Det ble i natt også avholdt fartskontroll i Sauda sentrum. To bilførere fikk da fartsbot. Høyeste hastighet ble målt til 70 km/t i 50-sonen.

Frier på feil dør
En vettskremt kvinne på Karmøy ringte politiet i natt. Da sto en beruset mann på døren og ville inn. Da politiet kom frem, viste det seg å være en mann på frierferd, som hadde møtt opp på feil dør. Politiet viste omsorg for mannen og bisto han med å finne riktig dør, men heller ikke her var han velkommen. Politiet formante dermed frieren om å gå hjem å legge seg.

Stamp i brann
Nødetatene rykket tidelig lørdag morgen ut til en bolig på Bleikemyr etter meldinger om at en utendørs badestamp sto i brann. Brannvesenet fikk raskt slukket ilden.