Menu

Travel natt for politiet

Naken mann på tur, jente slått ned, forsøkte å "skalle" til politimann, privatfest ute av kontroll og uønsket seksuell oppmerksomhet. Dette er blant overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 07.08.2016 08:35:01

Slått ned i taxikøen
En beruset 29-åring slo til en annen personer i taxikøen i Kopervik ved 23.52-tiden. Vedkommende er anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i arrest.

Slagsmål med vaktene
En full 23 år gammel mann kom i klammeri med vakter på et utested i Åkrehamn  ved 00.37-tiden i natt. Han er anmeldes for trusler og innsatt i arrest.

Klammeri på pub
En fulle personer lagde klammeri på en pub i Ølen ved 00.42-tiden i natt. Politiet rykket ut til stedet og fikk bortvist vedkommende bråkmaker.

Kverulerte seg hjem
En beruset mann i 50-årene ble bortvist fra ett utested i Haugesund ved 00.56-tiden. Han var full og kverulerende.

Uønsket seksuell oppmerksomhet
Det ble meldt om uønskede seksuelle tilnærminger på en pub på Åkrehamn ved 01.10-tiden i natt. Det var en beruset 36-åring som «klådde på jentene, ifølge politiet. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse og fikk i natt overnatte i drukkenskapsarresten.

Anmeldt for trusler
En beruset 33 år gammel mann fremsatte trusler mot vakter ved et utested på Åkrehamn ved 01.31-tiden i natt. Han anmeldes og ble innsatt i arrest.

Forsøkte å «skalle» politiet
En aggressiv 22 år gammel mann ville slåss med politiet på Vormedal i natt. Ved 02.03-tiden skal han ha forsøkte å «skalle» til en politibetjent. Mannen anmeldes og er innsatt i arrest.

Privatfest ute av kontroll
En privat fest på Frakkagjerd kom fullstendig ut av kontroll ved 02.25-tiden i natt. Situasjonen var gått over styr da politiet rykket ut til stedet. Politipatruljen fikk avsluttet festen.

Truende på Indre kai
En beruset 23 år gammel mann ble bortvist fra Indre kai i Haugesund ved 02.54-tiden i natt. Han hadde da vært truende ovenfor dørvaktene.

Overstadig i ambulanse
En overstadig beruset jente på 24 år mistet bevisstheten på Indre kai i Haugesund i natt.  Hun ble tatt med av ambulansen til sykehuset i Haugesund ved 02.33-tiden i natt.

Kunne ikke ta vare på seg selv
Politiet måtte hjelpe en overstadig beruset 27-åring i sentrum av Haugesund i natt. Det var ved 02.30-tiden at en politipatrulje måtte ta han med for overnatting i drukkenskapsarresten etter en sjekk hos legevakten.

Jente slått ned
En 25 år gammel jente ble slått ned av en ukjent mann i Haugesund i natt. Hun kontaktet en politipatrulje som kjørt henne til legevakten. Gjerningsmannen er ikke tatt, men politiet har mottatt signalement av vedkommende.

Blandet seg i politiets arbeid
En 20 år gammel «verdensmester» blandet seg opp i politiets arbeid under en ordensforstyrrelse i Åkrehamn ved 03.50-tiden i natt. Han fikk da pålegg om å holde seg borte fra Åkra sentrum for resten av natten.

Promille på moped
En 17 år gammel gutt ble stoppet etter å ha kjøre moped i påvirket tilstand på Åkrehamn ved 03.24-tiden i natt. Gutten er anmeldt og hans mopedførerbevis er beslaglagt.

Ungjente overstadig beruset
En overstadig beruset 17 år gammel jente ble kjørt til legevakten fra Åkrehamn i natt. Etter en undersøkelse ble hun hentet av foreldrene.

Kjørt hjem av politiet
En svært beruset mann 22-åring ble funnet vandrende i området ved Karmsund i 04.35-tiden i natt. Han ble kjørt hjem av politiet.

Naken mann på tur
En sterkt beruset og naken mann gikk rundt for seg selv langs en vei på Stord ved 03.39-tiden i natt. Mannen var kun iført jakke på sin spasertur. Han ble imidlertid påkledd av politiet og kjørt hjem.

Sovnet på gata
Politiet på Stord fant en full og sovende 24-åring langs en gate på Stord ved 05.18-tiden i natt. Han ble vekket og kjørt hjem.