Menu
Politi

Travel natt for politiet

Overstadig på ferja, kollisjon med poststativ, trusler med murstein, mann sovnet bak rattet, samt mye høy musikk og mange bortvisninger. Dette var blant nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 29.05.2016 08:41:52

Sovnet på ferja
Politiet måtte bistå ferjemannskapet på Sandvikvåg ved 21.10-tiden lørdag kveld, da en sterkt ruset 40 år gammel passasjer hadde sovnet. Mannen ble kjørt hjem av politiet.

Øvelseskjøring endte i poststativet
Politiet fikk inn melding om at en bil hadde kjørte inn i et postkassestativ i Haugesund ved 22-tiden lørdag kveld. Det viste seg å være snakk om en øvelseskjøring som hadde gått galt. Farten ble for stor og den unge bilføreren mistet kontrollen. Ingen personer ble skadet, men sak er opprettet.

Kvinne promillekjørte
En kvinne i 40-årene er mistenkt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand i Haugesund i natt. Nødvendige prøver ble tatt og førerkortet hennes ble beslaglagt.

Leppa sprakk
En mann i 40-årene er pågrepet i Kopervik for å ha slått en annen mann, slik at leppen sprakk. Fornærmede måtte til legevakt for å sy noen sting.

Trusler med murstein
En beruset 30 år gammel mann ble innbrakt til arrest fra Sandeid i natt. Han ville slå en annen mann med en murstein. Angrepet ble avverget av politiet. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Sovnet bak rattet
En personbil havnet i grøften ved YX stasjonen på Veasletta på Karmøy i natt. Ingen personer ble skadet. Sjåføren har innrømmet at han hadde sovnet. Han er anmeldt og fikk sitt førerkort beslaglagt.

Mye høy musikk
Politiet har i løpet av natten fått melding om sju støyende fester som plager naboer. Politipatruljene har dempet noen, men ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene.

Ni bortvisninger fra sentrum
Mellom klokken 01.34 og 03.33 ble til sammen ni berusede personer bortvist fra sentrum av både Haugesund, Leirvik og Sauda. Dette på grunn av diverse forhold med dårlig oppførsel.