Menu
politi

Travel natt for politiet

Alvorlig skadet i trafikkulykke, sparket kvinne i ansiktet, pågående kvinne bortvist, båtpromille og en rekke ordensforstyrrelser. Dette er blant oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 28.05.2016 09:48:54

Pågående innbrudd
Politiet rykket ut til melding om pågående innbrudd ved en skole på Bømlo ved 21.25-tiden fredag kveld. Gjerningsmann var borte da politiet kom til stedet. Tyven hadde rotet en del i bygget, men det er uklart om noe er stjålet.

Slagsmål på ferjekaien
Politiet rykket ut etter meldinger om slagsmål på den gamle ferjekaien i Skudeneshavn ved 22.10-tiden fredag kveld. 5-6 personer skal ha vær involvert. Det var rolig når politiet kom frem. Politiet snakket med partene, men ingen var skadet. De involverte var lite samarbeidsidevillige, men ingen sak ble opprettet.

Kranglet seg hjem
En beruset og kranglete 44 årig mann ble bortvist fra Haugesund sentrum sent fredag kveld. Politiet sørget for å få han hjem før han ble involvert i flere ordensforstyrrelser. Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Urinering i sentrum
En tissetrengt 19-åring ble i natt anmeldt for urinering på offentlig sted i Sauda sentrum. Han vil ifølge politiet få et forelegg i posten.

Pågående kvinne bortvist
En kvinne i 40-årene ble bortvist fra en privat adresse på Åkra i natt. Hun skal ha vært en plage for mannen som bodde på stedet.

Bortvist etter råkjøring
En 18 år gammel kvinne ble bortvist fra Sauda sentrum i natt. Kvinnen kjørte fort i sentrumsgatene. Politiet har ingen måling, men sak er opprettet.

Alvorlig skadet i ulykke
En person ble funnet alvorlig skadet utenfor bilen etter en ulykke ved Hagland på fylkesvei 47 nord i Haugesund ved 02.30-tiden i natt. Bilen var kommet i brann etter en utforkjøring. Det var først uklart om flere hadde vært i bilen. Politiet søkte dermed i området med hund og termisk kamera, men ingen andre ble funnet. Alle nødetatene var på stedet og den skadde ble fraktet til sykehuset i Haugesund.

Anmeldt for ukvemsord
En mann i 40-årene ble anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann i Sauda i natt. Vedkommende skal ha kalt politipatruljen i Sauda ukvemsord.

Promillekjøring i Åkra
En politipatrulje på Karmøy stanset en bil på Åkrehamn i natt. Den 52 år gamle bilføreren er mistenkt for å kjøre i beruset tilstand. Sak er ifølge politiet opprettet.

Sparket i ansiktet
En 20 år gammel kvinne sparket en 40 år gammel kvinne i ansiktet på Karmøy i natt. Skadene ble ifølge politiet ikke alvorlig. Det skal være snakk om et sjalusidrama. Mistenkte ble anmeldt for kroppskrenkelse, men er ikke pågrepet.

Bortvist etter krangel
En beruset 31 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum i 02.55-tiden i natt. Vedkommende skal ha kranglet med vakter på et utested.

Beruset i båt
En politipatrulje på Stord hindret i natt tre berusede personer fra å kjøre båt fra Leirvik sentrum. De bla alle bortvist fra sentrum, opplyser politiet.