Menu
politi vest

Travel natt for politiet

Kastet dildo etter politibetjent, politimann slått i ansiktet, campingvogn i brann og en rekke ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 24.04.2016 08:05:15

KRANGEL I HAUGESUND
En kranglete gjest ble innbrakt fra et utested i Haugesund i natt. Vedkommende etterkom ikke pålegg gitt av politiet og ble innsatt i arrest.

INNBRUDD I HAUGESUND
En mann i 30-årene ble pågrepet siktet for innbrudd i Haugesund i natt. Mannen var ruset og i besittelse av kniv, samt brukerutstyr. Han ble innsatt i varetekt.

UTAGERTE PÅ UTESTED
En mann i 20-årene utagerte på et utested på Bømlo i natt. Han ble bortvist fra stedet og etterkom pålegget.

SOVNET PÅ PRIVATFEST
En beruset mann i 30-årene ble pågrepet under en privatfest på Karmøy i natt. Han var ute av stand til å ta vare på seg selv og ble innsatt i drukkenskapsarresten.

OVERSTADIG PÅ BYEN
En beruset mann i slutten av 20-årene var ute av stand til å ta vare på seg selv i sentrum av Haugesund i natt. Vedkommende ble også innbrakt i drukkenskapsarresten.

NEKTET FOR PÅLEGG
En beruset kvinne i midten av 20-årene ble innsatt i arrest i Haugesund i natt, etter at hun nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet.

KVERULERTE MED POLITIET
En mann i 20-årene kverulerende mot en vakter på et utested i Haugesund i natt. Vedkommende ble bortvist, men kom tilbake. Denne gang ble mannen utvist fra byen for resten av natten.

SLO POLITIMANN
En aggressiv mann dytter til og slår en polititjenestemann i ansiktet i Haugesund i natt. Mannen er anmeldt og innsatt i varetekt. Mannen var beruset og utagerende.

BERUSET MANN
I Haugesund var en mann i 30-årene så beruset at han ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv. Dermed fikk han sove på glattcella hos politiet i natt.

KASTET DILDO
En mann i 30-årene kastet en dildo på en kvinnelig politibetjent i Haugesund i natt. Mannen er anmeldt for å ha forulempet offentlig tjenestemann.

CAMPINGVOGN BRANN
Det har i morgentimene vært brann i en campingvogn på Markhus ved Åkrafjorden i Etne kommune. Det var trolig ingen personer i vogna. Foreløpig er brannårsaken ukjent.