Menu
politibil natt

Travel natt for politiet

Knivtrusler på Karmøy, høylytt valentinfeiring, vold mot politiet, fest med mindreårige, tyveri av veske på nattklubb og selunge i nød. Dette er noen av overskriftene i politiloggen.

Av Egil M Solberg | 13.02.2016 10:54:42

Knivtrusler på Karmøy
En mann i 30-årene ble pågrepet av politiet etter å ha truet to menn med kniv i Skudeneshavn ved 23.35-tiden. Mannen ble pågrepet på bopel uten dramatikk. Sak er ifølge politiet opprettet.

Høylytt Valentin-feiring
Det kom inn melding om husbråk i Haugesund ved 23.45-tiden fredag kveld. En politipatrulje rykket ut og da de kom frem viste det seg at et par hadde satt igang feiring av Valentinsdagen et par dager for tidlig. Politiet vil ikke utdype flere detaljer om hva de to drev med.

Sovnet i taxi
En mann i 20-årene sovnet i en taxi og var vanskelig å få vekket i natt. Det var ved 01.15-tiden at politiet måtte bistå en taxisjåfør i Vindafjord. Politiet kjørte han hjem til en kamerat som tok godt vare på han.

Bilbelte og promillekontroll
Ingen ble tatt for promillekjøring, men én bilfører ble bøtelagt for å kjøre bil uten bruk av bilbelte under en kontroll i natt. Politiet avholdt i utgangspunktet promillekontroll i Karmsundgata ved Haugesund stadion da mannen ble bøtelagt. I alt ble 20 bilførere stanset i kontrollen som ble avsluttet i 02-tiden.

Full og kranglete
En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt. Han var full og kranglete og kom ikke inn på noen utesteder. Ved 01.35-tiden valgte politiet å beordre han hjem.

Vold mot politiet
Politiet avsluttet en fest i Haugesund med flere mindreårige som gjester i natt. Det var ved 01.55-tiden at en politipatrulje rykket ut til stedet. To gutter på 17 år ble hentet av sine fedre. Den ene vil også bli anmeldt for vold mot politiet. Navn er notert og politiet vil følge saken opp, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Kranglet med dørvakter
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter krangling ved 02.10-tiden i natt. Mannen var beruset og kranglet med dørvaktene.

Etterkom ikke pålegg
En beruset mann i 30-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest da han ikke etterkom pålegg gitt fra politiet i natt. Det var ved 02.50-tiden i natt at politiet måtte pågripe den utagerende mannen.

Sendt hjem etter slagsmål
En mann i 20-årene ble sendt hjem etter å ha havnet i klammeri med en annen mann på Bømlo i 03.15-tiden i natt. Det vil trolig komme en anmeldelse i ettertid, opplyser politiet.

Urinering på offentlig sted
En mann i 20-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum ved 03.35-tiden i natt. Mannen erkjente ingenting til tross for at politiet stod like ved og så på han.

Tyveri av veske på nattklubb
En kvinne ble ved 03.45-tiden i natt anmeldt for tyveri av veske på en nattklubb i Haugesund. I veska befant det seg både mobiltelefon, nøkler, bankkort og noe penger.

Måtte hjelpe selunge
Politiet fikk ved 06.20-tiden melding om at en selunge hadde krøpet opp på land og fått problemer på Risøy i Haugesund. En politipatrulje kom selungen til unnsetning og bar den ut i sjøen igjen.