Menu
Politi

Travel natt for politiet

Hærverk på politibil, overstadig kvinne, utforkjøring med promille, klammeri med vakter, bråk i taxikøen og berusede menn i båt. Dette var blant oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 24.01.2016 04:38:15

Utforkjøring med promille
En bil ble kjørt i grøfta i Sandeid natt til søndag. Fører forlot stedet før politiet kom. Det er mistanke om promillekjøring. Den mistenkte sjåføren er pågrepet. Vedkommende er ifølge politiet utenlandsk statsborger. Sjåføren er fremstilt for blodprøve og sak er opprettet.

Bråk i taxikøen
En mann i 30-årene ble bortvist fra Sauda sentrum i natt. Han var ikke enig i politiets beslutning om bortvisning etter at han lagde bråk i taxikøen. Mannen er anmeldt.

God stemning på Fitjar
Det var mye folk og god stemning under Vassendgutane konserten på Fitjar lørdag kveld. Utover natten måtte imidlertid politiet bistå vaktene etter at en beruset mann i 30-årene laget bråk. Mannen ble dermed bortvist fra Fitjar sentrum.

Tok seg ombord i båt
To berusede menn på henholdsvis 28- og 30 år ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt, etter at de hadde tatt seg ombord i en båt som lå til kai.

Klarte ikke å oppføre seg
En beruset 20 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt. Mannen klarte ikke å oppføre seg.

Promillekjøring på Karmøy
En mann i 30-årene ble pågrepet for kjøring i påvirket tilstand på Karmøy i natt. Mannen ble fremstilt for blodprøve hos lege. Hans førerkort ble beslaglagt og mannen anmeldes.

Klammeri med vakt
En mann i 40-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt. Han hadde da vært i klammeri med vakter på et utested. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kjørt hjem av politiet
En beruset 18 år gammel kvinne ble hjulpet hjem av en politipatrulje i Sauda i natt. Hun var overstadig beruset og ble tatt vare på av familie.

Hærverk på politibil
En 20 år gammel mann ble pågrepet på Fitjar etter at han utøvde skadeverk på en politibil i natt. Mannen ødela en lykt og laget bulk på bilen. Mannen er innsatt i arrest og anmeldt. Det var Vassendgutane konsert og mye folk i Fitjar i natt.

Slått ned i Leirvik
En mann i tenårene ble alvorlig skadet etter en voldsepisode i Leirvik ved 02.45-tiden i natt. En politipatrulje var vitne til volden. Gjerningsmannen forsvant med kamerater i en bil. Den skadde mannen ble innlagt på sykehuset. Les mer…

Til pumping på sykehuset
En politipatrulje måtte ta vare på en overstadig beruset 27-åring i Haugesund ved 04-tiden i natt. Mannen var ute av stand til å ta vare på seg selv og ble innlagt på Haugesund sykehus med svært høy promille. Les mer…

Krabbet rundt på alle fire
En politipatrulje påtraff en overstadig beruset 50 år gammel mann i Haugesund sentrum ved 04.15-tiden i natt. Mannen var ikke i stand til å stå på beina og ble påtruffet mens han krabbet rundt på alle fire. Mannen fikk tilsyn på legevakten før han fikk sove ut rusen i kjelleren hos politiet. Les mer…