Menu
Politi

Travel natt for politiet

Våknet av at tyven lyste henne i ansiktet, trafikkulykke i Aksdal, masseslagsmål for andre natten på rad og en lang rekke ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 20.12.2015 10:10:53

PROMILLEKONTROLL VED HAUGESUND STADION
Utrykningspolitiet avsluttet ved 22.30-tiden lørdag kveld en promillekontroll i Karmsundgata ved stadion. I alt ble 70 bilførere kontrollert og alle var edru.

HØY MUSIKK DISTRIKTET RUNDT
Det har kommet inn flere meldinger til politiet i natt vedrørende støy og høy musikk fra privatadresser på Haugalandet og i Sunnhordland.

Klokken 23.04 rykket politiet ut til en adresse i Haugesund. Festen var avsluttet ved politiets ankomst.

Klokken 00.21 rykket en politipatrulje ut til fastlandet på Karmøy. Lydnivået var også her dempet da politiet kom til stedet. Huseier lovet også at dette ikke skulle gjenta seg, men senere fikk politiet flere klager.

Klokken 00.44 var det ved Saudasjøen at en politipatrulje måtte rykke util en adressen. Her ble det gitt pålegg om å holde ro.

Klokken 04.24 kjørte politipatruljen tilbake til adressen på fastlandet av Karmøy. Denne gang ble husvert anmeldes for ordensforstyrrelse.

MASSESLAGSMÅL I HAUGESUND SENTRUM
For andre natten på rad har det vært et masseslagsmål i sentrum av Haugesund. Det var ved 00.55-tiden at to personer ble innbrakt til arresten etter slagsmålet som involverte fire eller fem personer. natt til lørdag skjedde slagsmålet i Karmsundgata. I natt fant det sted utenfor et konsertlokale i Haugesund sentrum.

TRAFIKKUHELL PÅ E134 I AKSDAL
En 19 år gammel mann ble sendt til sykehus i ambulanse etter en trafikkulykke på E 134 i Aksdal v ed 02-tiden natt til søndag. Han ble lettere skadet. Mulig årsak til utforkjøringen kan være vannplaning. Kjøretøyet fikk store skader, samt at ulykken medførte skader på infrastruktur som en lyktestolpe med videre.

ORDENSFORSTYRRELSE I HAUGESUND SENTRUM
En beruset 19-åring ble innbrakt til arresten fra sentrum av Haugesund etter at han ble tatt for bæring av kniv på offentlig sted ved 03.25-tiden i natt. Politiet ble oppmerksomme på mannen i forbindelse med en ordensforstyrrelse.

BORTVISNINGER I POLITIDISTRIKTET
– Tradisjonen tro har vi også denne natten sett oss nødt for å sende opptil flere menn hjem fra sentrum av Haugesund, Leirvik og Sauda.

– Fellesnevneren for disse var at inntaket av alkohol hadde gått kraftig ut over evnen og lysten til å oppføre seg. Samtlige bortviste var menn og gjennomsnittsalderen er 21 år, sier operasjonsleder Trond Friberg hos politiet.

Klokken 02.00 ble en 20 år gammel mann sendt hjem av politipatruljen på Stord etter at han hadde innlatt seg i slåsskamp med en annen mann. De var uenige om en dame. – Det er for politiet ukjent om nevnte dame lot seg imponere, sier Friberg.

Klokken 02.03 var det en annen 20 år gammel mann som kranglet med dørvakter på et utested i Haugesund. – Han ble sendt hjem til sengs, sier operasjonslederen.

Klokken 02.03 kom en 21 år gammel mann i klammeri med flere andre unge menn i Sauda sentrum. Han ble også sendt hjem.

Klokken 02.53 var en 19 år gammel mann involvert i hele tre krangler på et utested i Haugesund. – Nok er nok, også han måtte sendes hjem, skriver Friberg i politiloggen.

Klokken 03.36 var det en 27 år gammel mann skapte ordensforstyrrelse da han prøvde å snike i pølsekøen på en bensinstasjon i Leirvik. – Mannen ble sendt pølseløs hjem av politiet, sier Friberg.

Klokken 03.47 var det to menn på henholdsvis 20- og 23 år som kom i krangel med hverandre i Haugesund sentrum. De ble begge sendt ut av sentrum og hjem.

En 20 år gammel mann ble stanset av politiet to ganger i oppstarten av det som kunne blitt ordensforstyrrelser. Ved 03.50-tiden ble han sendt hjem av politiet.

INNBRUDD OG TYVERI I KOPERVIK
Det ble ved 05.30-tiden søndag morgen meldt om innbrudd og tyveri fra en enebolig i Nonslivegen i Kopervik. Huseier våknet og så en person lyse på henne med en lommelykt. En håndveske inneholdende penger og annet er meldt stjålet.