Menu
politi vest

Travel natt for politiet

Alvorlig skadd i ulykke, væpnet politiaksjon, boligbrann på Karmøy, kniv på utested, brudd på besøksforbud, sjikane i sentrum og mange ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 13.12.2015 13:09:25

Tulleringte til politiet
En beruset mann hygget seg tidelig lørdag kveld med å tulleringe til politiet. Etter gjentatte oppringinger på nødnummeret, fant politiet det best å kjøre hjem til mannen. Han ble tat med i drukkenskapsarresten hvor han fikk sove ut rusen.

Brudd på besøksforbudet
Politiet pågrep lørdag kveld en mann i siste del av 30-årene for brudd på et besøksforbud. Han ble fraktet til sentralarresten i Haugesund hvor han fikk overnatte. Søndag ble han avhørt om saken.

Sjikane mot gjester
To menn i 20-års alderen ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at de i natt hadde diskutert høylydt og sjikanert andre gjester på et utested.

Promillekjøring i Tysvær
Politiet fikk ved 23.40-tiden lørdag kveld melding om at en bil hadde kjørt inn i en rundkjøring i Førresdalen. Politiet var raskt på stedet, men da de kom frem fant de ikke bilføreren. Ingen personer var skadet. Etter litt etterforsking fant politiet eier av bilen og han var ikke edru. Mannen ble fremstilt for blodprøvetaking og førerkortet beslaglagt.

Slagsmål på utested
En mann i 40-årene ble ved 23-tiden lørdag kveld innbrakt til arresten fra Haugesund sentrum på grunn av en ordensforstyrrelse på et utested. Mannen ble anmeldt for hendelsen.

Alvorlig skadd i trafikkulykke
To personer ble alvorlig skadet i en trafikkulykke ved Tveit på Fitjar ved 01-tiden i natt. Ulykken skjedde på fylkesvei 545. Det var ingen andre kjøretøy involvert i ulykken. Da nødetatene kom frem til stedet, lå bilen på taket. En person ble fraktet til Stord sykehus og den andre med luftambulanse til Haukeland universitetssykehus med livstruende skader.

Pågrepet av bevæpnet politi
En mann i 20-årene ble pågrepet i en væpnet politiaksjon på Karmøy ved 02.15-tiden i natt. Han hadde da fremsatt trusler med det som fremsto som et skytevåpen. Dette viste seg etterhvert å være et naturtro replikavåpen eller en såkalt softgun.

Sladdet i rundkjøring
En 19 år gammel mann ble anmeldt for uansvarlig kjøring ved Heiane på Stord i 01-tiden i natt. Mannen hadde da sladdet med bil i to rundkjøringer med sivilt politi som vitner til hendelsene.

Kjørt hjem av politiet
En mann i 20-årene ble anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt fra politiet i Sauda ved 01.35-tiden i natt. Mannen ble dermed kjørt hjem av politiet.

Motsatte seg politiet
En mann i 20-årene ble innbrakt til politihuset fra Haugesund sentrum ved 01.45-tiden i natt. Han etterkom ikke pålegg gitt fra politiet og ble derfor anmeldt.

Kranglet med betjeningen
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum ved 02.15-tiden i natt, etter at han oppførte seg ufint og kom i krangel med betjeningen på en pub.

Kniv på utested
En mann i 40-årene ble anmeldt for bæring av kniv i Haugesund ved 02.40-tiden i natt. Kniven ble beslaglagt av politiet og saken er anmeldt.

Bortvist fra sentrum
En mann i 20-årene ble innbrakt fra Haugesund sentrum da han ikke etterkom pålegg gitt fra politiet ved 02.40-tiden i natt. Mannen ble bortvist fra sentrum tidligere på natten, men kom tilbake. Denne gangen ble han anmeldt.

Tulleringte til politiet igjen
Den berusede mannen som lørdag ettermiddag ble innbrakt for å ha tulleringt til nødtelefonen, ble ved 03.40-tiden i natt igjen innbrakt for tulleringing. Mannen som hadde blitt løslatt eter at han ble edru, var igjen stupfull og drev med tulleringing.

Boliginnbrudd på Førre
Det ble meldt om boliginnbrudd i Førre ved 04.10-tiden i natt. Noen hadde da brutt opp en ytterdør, men ikke kommet seg lenger inn i huset. Det ser ut til at tyvene ikke fikk stjålet noe. Sak er opprettet og bevis sikret på stedet.

Pågrepet for vold
En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet ved 04.15-tiden i natt, etter at han gikk til angrep på en annen jevnaldrende mann i sentrum av Haugesund. Offeret fikk brekt nesen og ble kjørt til legevakten. Voldsmannen ble innsatt i varetekt.

Innbrudd i bil
Det ble meldt om innbrudd i en bil i Leirvik sentrum ved 05.10-tiden i natt. En bakrute var knust, men det er usikkert om noe er stjålet. Bileier er varslet.

Festbråk på Karmøy
En mann i 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse på en fest på Karmøy i 05.20-tiden i natt. Politiet sørget for at det ble ro og bråkmakeren ble sendt i marsj hjemover.

Boligbrann på Karmøy
Politi og brannvesen rykket ut til Porshaugvegen på Åkrehamn søndag morgen. Det kom da melding om brann i et hus. To personer som bor på adressen kom seg ut ved egen hjelp og brannvesenet fikk raskt kontroll på ilden. Det var mye røyk i huset og brannvesenet fikk lufter ut. Ingen personer ble skadet. Brannårsaken var i morgentimene i dag ukjent.