Menu
politi

Travel natt for politiet

- Det har vært mye folk ute på byen og da spesielt på Indre kai i Haugesund i natt. Dette har vært en travel natt, opplyser operasjonsleder Håkon Tornes hos politiet.

Av Egil M Solberg | 29.11.2015 12:21:40

Ville ikke hjem
En 18 år gammel jente ble hentet av politiet på en fest i Haugesund ved 23.30-tiden i natt. Hun var utagerende og beruset. Hun ble forsøkt kjørt hjem, men uten hell. Dermed ble hun innsatt i drukkenskapsarrest.

Betydelige mengder narkotika
To menn i 20- og 30-årene ble pågrepet på Stord i besittelse av narkotika ved 01.40-tiden i natt. De ble begge innsatt i varetekt og blir avhørt i løpet av søndagen. Det ble gjort beslag av en ikke ubetydelig mengde narkotika uten at dette vil bli mer konkretisert av politiet.

Full og dum jente
En 19 år gammel jente ble innbrakt fra Indre kai i Haugesund ved 01.56-tiden i natt. Kvinnen var full og dum, ifølge politiet. Hun nektet å etterkomme pålegg om å forlate utestedet hun var på. Dermed ble hun innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Overstadig i sentrum
En overstadig beruset 20 år gammel mann ble funnet av en politipatrulje i sentrum av Haugesund ved 03.05-tiden. Mannen kunne ikke redegjøre for seg selv og ble tatt med inn i arresten for å sover ut rusen.

Ville slå inn døra
En ukjent mann banket så hardt på en døra på Risøy i Haugesund i natt, at beboer på stedet fryktet at han ville slå inn døra. Det var ved 03.30-tiden i natt at politiet fikk inn nødmeldingen. Politiet påtraff etterhvert en 49 år gammel mann. Han ble veldig hissig da politiet fikk kontakt med ham. På vei til drukkenskapsarresten hamret han også løs på inventaret i politibilen. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Utforkjøring i Sveio
En personbil havnet i grøfta nord for avkjøringen til Liareid i Sveio ved 03-tiden i natt. En mann i slutten av 20-årene kjørte bilen og han er mistenkt for promillekjøring. Mannen ble fremstilt for en blodprøve og hans førerkort er beslaglagt. Bilen var ikke kjørbar etter utforkjøringen.

Slagsmål på utested
Tre østeuropeere havnet i slagsmål med hverandre på et utested i Haugesund ved 02.20-tiden i natt. Disse blir alle anmeldt for ordensforstyrrelse.

Hadde ikke kapasitet
– Det var ellers en rekke bortvisninger fra sentrum av Haugesund sentrum i natt. Det har også vært en del meldinger om høy musikk fra privatadresser i distriktet. I natt har vi ikke hatt kapasitet til å rykke ut på slike oppdrag, opplyser operasjonsleder Håkon Tornes i politiloggen