Menu
politi

Travel natt for politiet

Væpnet aksjon, masseslagsmål, vekket av innbrudd, slåsshanske på fest, viste finger til politiet, anmeldt for feststøy og mange ordensforstyrrelser. Det ble en travel natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 22.11.2015 10:48:06

Væpnet aksjon på Karmøy
Politiet fikk ved 20.40-tiden lørdag kveld melding om at en mann i 50-årene hadde stukket seg selv med kniv. Mannen ble senere pågrepet etter væpnet aksjon. Mannen var uskadd.

Bråkmaker bortvist
En mann i 40-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum ved 22-tiden lørdag kveld. Mannen var beruset og kranglete. For å unngå mer bråk med mannen i løpet av natten ble han bortvist fra sentrum.

Skremte bort innbruddstyv
En eldre dame på Spanne våknet i natt av at noen forsøkte å bryte seg inn i huset hennes. Hun fikk skremt bort tyven(e). Politiet har vært på stedet og sikret spor.

Mindreårige på fest
En ungdomsfest i Fjellvegen i Haugesund ble avsluttet av politiet i natt. Det var mindreårige til stede da politiet kom til adressen. Foresatte til barna ble varslet.

Slåsshanske på fest
Politiet rykket ut til en bolig på Vormedal etter meldinger om et slagsmål i natt. Ingen personer skal ha blitt skadet, men det ble funnet en slåsshanske på en 17 år gammel gutt. Saken er anmeldt. Festen ble avsluttet og to personer ble bortvist. Dette var 17-åringen med slåsshanske og en 22-åring.

Bortvist fra Leirvik
En 18 år gammel mann ble bortvist fra Leirvik sentrum i natt. Mannen var beruset og kranglete. Politiet sendte han hjem for å unngå mer bråk i løpet av natten.

Slått ned i sentrum
En 19 år gammel mann ble skallet ned på Indre kai i Haugesund i natt. Mannen ble kjørt til legevakt for behandling.

Masseslagsmål
Flere personer var involvert i et slagsmål i Leirvik sentrum i natt. Ingen personer ble skadet. Tre personer ble bortvist fra stedet og én ble anmeldt for ordensforstyrrelse. De involverte er i 18-20 års alderen.

Slagsmål på kaien
En 22 år gammel mann ble innbrakt til arresten etter slagsmål på Indre kai i Haugesund i natt. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse. Han blir også anmeldt for kroppskrenkelse, etter at han han slo en annen person i ansiktet.

Overstadig kvinne
En 25 år gammel jente ble tatt vare på av politiet i Haugesund sentrum i natt. Hun var overstadig beruset og kunne ikke ta vare på seg selv. I natt fikk hun sove ut rusen i arresten.

Viste fing til politiet
En 20 år gammel mann ble bortvist fra Leirvik sentrum på grunn av overstadig beruselse i natt. Mannen hadde en ufin oppførsel og viste blant annet fingeren til politiet.

Anmeldt for feststøy
Politiet rykket ut og avsluttet en høylytt fest på en privatadresse i Kopervik i natt. Huseier, en 23 år gammel mann, ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kjente på dørene – skulle på nachspiel
En beruset mann var innom flere adresser i Kopervik og kjent på dører ved 07-tiden søndag morgen. Mannen var kald og forsøkte å ta seg inn i boligene. Da politiet kom til stedet, viste det seg at han var på jakt etter nachspiel. Isteden traff han folk som skulle spise frokost. Mannen ble kjørt hjem av politiet.