Menu
Politi

Travel natt for politiet

Alvorlig trafikkulykke, fest ute av kontroll, blotting, vold mot politiet, slagsmål og generelt mange ordensforstyrrelser. Dette er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 13.09.2015 06:38:57

Fest ute av kontroll
En ungdomsfest kom ut av kontroll i Haugesund lørdag kveld. Politiet måtte rykke ut til stedet og avslutte festen. Huset ble tømt og personalia til alle på stedet ble notert. Forebyggende gruppe i politiet ble koblet inn i saken.

Falsk legitimasjon på utested
En mann ble anmeldt for å ha benyttet falsk legitimasjon i Haugesund i natt. Mannen hadde forsøkt å ta seg inn på et utested.

Slagsmål på utested
Det ble meldt om bråk ved et utested i Haugesund natt til søndag. Politiet måtte bistå vaktene på stedet og en mann ble anmeldt for ordensforstyrrelse. Han ble også bortvist fra sentrum.

Kunne ikke stå på bena
En overstadig beruset dame ble plukket opp av en politipatrulje ved et utested i Haugesund sentrum i natt. Hun var såpass beruset at hun ikke lenger var i stand til å stå på bena. Situasjonen bedret seg etter at hun kom seg ut i friluft. Damen ble dermed sendt i marsj hjemover.

Kvinne ble voldelig mot politiet
En dame ble innbrakt av politiet fra Haugesund sentrum i natt. Hun etterkom ikke pålegg gitt av politiet. I tillegg er hun anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Hun ble innsatt i varetekt.

Urinering på gata
En mann er anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum i natt. Mannen ble gitt et forenklet forelegg.

Til legevakten etter vold
En person måtte ha behandling på legevaktene etter en legemsfornærmelse på Karmøy i natt. Volden fant sted på en fest hvor flere personer vært tilstede. Saken er anmeldt.

Måtte dempe musikken
Det ble klaget på høy musikk i Haugesund sentrum i natt. Politiet måtte rykke ut til stedet og dempe musikken.

Blotting i Haugesund
En mann ble anmeldt for blotting i Haugesund sentrum i natt. Mannen skal både da dratt buksen ned og jakke opp for å vise kjønnsorganet til forbipasserende. En politipatrulje avhørte mannen på stedet. Han erkjenner ikke de faktiske forholdene. Politiet har dermed måtte oppretter sak.

Slagsmål på utested
En mann ble anmeldt for ordensforstyrrelse og legemsfornærmelse etter et slagsmål på et utested i Haugesund i natt. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Flere bortvisninger
Flere personer er bortvist fra Haugesund sentrum i løpet av natten. Det har ifølge politiet vært en rekke episoder med bråk, slåssing og uakseptabel adferd.

Til sykehus etter trafikkulykke
En person satt fastklemt og måtte sendes med ambulansehelikopter til Stavanger søndag morgen. Det var ifølge politiet et enslig kjøretøy som havnet utenfor vegen. Trafikkulykken skjedde på E134 i Skjold. Det var i morgentimene et uavklart skadeomfang.