Menu
Politi

Travel natt for politiet

Satt fast på fjellhylle, fulgte etter tyven hjem, leteaksjon etter 18-åring, mye høy fart i Aksdal, mann kom krypende, salg av narkotika og mange slagsmål. Les mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 06.09.2015 11:33:11

I skårfeste på Stord
Mann i 50 årene gått fast på en fjellhylle sørøst for Stovegolvet på Stord lørdag. Rødekors sine mannskap fikk tatt seg opp til han. De fikk fulgt mannen ned. Han var uskadet og gikk for egen maskin.

Oppklarte bilinnbruddene
Et observant vitne fant mistanke til en mann i et garasjeanlegg i Øvregata i Haugesund lørdag. Vedkommende fulgte etter han til en adresse og varslet politiet. Natt til lørdag var det en rekke innbrudd i biler parkert på stedet. Vitnet så mannen låse seg inn på adressen og da politiet dukket opp, ble det funnet tyvegods som stammer fra innbruddene. Han er nå mistenkt for grovt tyverier og pågrepet.

Stjålet sykkel
En Everest Sora Racing trøsykkel er stjålet i Haugesund natt til lørdag. Har du observasjoner, ring politiet på telefon 02800.

Leteaksjon etter 18-åring
Politiet iverksatte en leteaksjon etter en 18 år gammel jente i Norheim-området lørdag. Det ble sendt ut opplysninger om at hun var ca 170 cm høy, og hadde rødt hår til skuldrene.  Jenta ble funnet i god behold en time senere.

Atten reaksjonen ved Aksdalsbrekka
Med to kjørefelt og en lang rett strekning, er det fristende å kjøre forbi eller øke hastigheten. Det var det atten bilførere som gjorde på Aksdalsbrekka lørdag kveld. Resultatet ble femten forenklede forelegg og tre anmeldelser med førerkortbeslag. Høyeste hastighet ble målt til 129 km/t i 70-sonen.

Høy musikk i Haugesund
Like før midnatt kom det inn meldinger til politiet om høy musikk fra en bolig i nordre bydel i Haugesund. En politipatrulje rykket ut til stedet og fikk dempet lydnivået.

Kom krypende
En beruset mann måtte tas hånd om av politiet natt til søndag da vitner oppdaget en mann som «kom krypende». Det var like over midnatt at politiet fikk inn meldinger om at en mann drev og krøp i retning sentrum på Hauge. En politipatrulje rykket ut til stedet og gikk mannen på bena.

Kranglet med vaktene
En mann i 40-årene av utenlandsk opprinnelse ble bortvist fra Indre kai i Haugesund i natt. Mannen var beruset og ubehagelig mot andre. Da han kom i krangel med vakter på et utested, ble han bortvist fra sentrum for natten.

Ville slåss med alle #1
En beruset mann i 20-årene hadde tatt seg til Haugesund for å slåss i natt. Han ble imidlertid bortvist fra Indre kai etter at han forsøkte å komme i slagsmål med den ene etter den andre.

Ville slåss med alle #2
En 19 år gammel mann ble ved 01.30-tiden i natt bortvist fra Indre kai i Haugesund etter at han i beruset tilstand forsøkte å komme i slagsmål med tilfeldige forbipasserende.

Kverulering med vaktene
En beruset 20 år gammel mann ble bortvist fra Indre kai etter at han kverulerte med vaktene på et utested i Haugesund i natt. Mannen kom imidlertid tilbake senere på natten. Denne gang ble han anmeldt for ikke å følge politiets pålegg.

Falsk legitimasjon
En ung jente ble anmeldt for dokumentfalsk etter at hun ved 01.4o-tiden i natt forsøkte å komme seg inn på et skjenkested i Haugesund med falsk legitimasjon.

Bortvist i Sauda
En mann i 30-årene ble bortvist fra Sauda sentrum på grunn av beruselse og ufin oppførsel ved 01.45-tiden i natt.

Solgte narkotika på utested
En 30 år gammel mann er mistenkt for omsetning av narkotika etter at han ved 01.50-tiden natt til søndag ble tatt for salg av narkotika ved et utested på Karmøy. Politiet har opprettet sak.

Bråk i Skudeneshavn
En 20 år gammel mann ble bortvist fra Skudeneshavn sentrum på grunn av krangel og beruselse ved 01.50-tiden i natt.

Ingen tatt i promillekontroll
Utrykningspolitiet avholdt en storstilt promillekontroll ved Karmsund bro i natt. I alt ble 90 bilførere kontrollert, men det var ingen utslag på promille.

Slagsmål på Bømlo
Det kom inn flere meldinger om slagsmål ved Esso på Bremnes ved 02.25-tiden i natt. Det er ifølge politiet uoversiktlige forhold rundt saken. Både ambulanse og politi ble sendt til stedet. Ingen ble alvorlig skadet.

Kvinne til legevakten etter slagsmål
Et par i 20-årens kranglet og kom i håndgemeng med hverandre i Haugesund ved 02.40-tiden i natt. Damen var preget av håndgemeng og ble kjørt til legevakten. Mannen ble pågrepet.

Bortvist fra Leirvik
To kvinner og en mann ble bortvist fra Leirvik sentrum på grunn av beruselse og krangel ved 02.50-tiden i natt.

Bortvist i Sauda
En mann i 50-årene ble ved 03.25-tiden i natt bortvist fra Sauda sentrum på grunn av beruselse.

Kjørt hjem av politiet
En beruset mann i 40-årene ble kjørt hjem av politiet fra Haugesund sentrum ved 03.35-tiden i natt. Mannen var alene og politiet var usikker på om mannen var i stand til å ta vare på seg selv.

Aggressiv stemning i Leirvik
Til sammen fire menn ble bortvist fra Leirvik sentrum på grunn av beruselse og aggressivitet i 03.10-tiden i natt.

Slagsmål i Haugesund
Politiet fikk inn flere meldinger om slagsmål i Haugesund sentrum ved 04.10-tiden i natt. To menn og en dame, alle i 20-årene, ble bortvist. En dame ble også kjørt til legevakten for en sjekk.