Menu
politi

Travel natt for politiet

Fest ute av kontroll, ukjent mann på soverommet, mann sovnet i bakgård, sjalusidrama i sentrum, to menn til sykehus med overdose, ung mann kolliderte med gjerde og en rekke ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 08.08.2015 07:10:39

22.30 Ufin oppførsel
I løpet av fredags kvelden ble to voksne menn bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og ufin opptreden.

23.00 Fest ute av kontroll
60-70 ungdommer befant seg på en fest som var ute av kontroll i Austmannavegen i Haugesund fredag kveld. Politiet måtte rykke ut til stedet for å gjenopprette orden. To personer ble innbrakt til arrest. De var berusede og utagerte da politiet dukket opp.

00.15 Ukjent mann på soverommet
Et ektepar i Storasundvegen på Torvastad våknet i natt av at en fremmed mann sto inne på soverommet deres. Mannen forsvant ut og ble borte før politiet kom til stedet.

00.05 Bråk på Indre kai
En mann ble pågrepet og innbringes til drukkenskapsarrest etter en ordensforstyrrelse på Indre kai i natt. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelsen.

00.35 Ute av stand til å ta vare på seg selv
En 28 år gammel mann ble innbrakt til drukkenskapsarresten fra Indre kai i Haugesund i natt. Han var for beruset til å kunne ta vare på seg selv. Han ble sjekket på legevakten før han fikk sove ut rusen på glattcella.

01.50 Sovnet på gata
En sterkt beruset 51 år gammel mann ble funnet sovende ute på gata i sentrum av Haugesund i natt. Han ble innbrakt til drukkenskapsarrest etter en sjekk på legevakten. Mannen var for full til å greie seg selv.

02.55 Slagsmål på utested
En 36 år gammel mann gikk amok og angrep to personer inne på et utested i Haugesund i natt. Han ble pågrepet og anmeldt for to tilfeller av legemsfornærmelse. Mannen ble også innsatt i varetekt.

03.22 Funnet sovende i bakgård
En 33 år gammel mann ble funnet sovende i en bakgård i Haugesund i natt. Før politiet tok han med seg i drukkenskapsarresten, dukket noen venner av mannen opp. De overtok omsorgen og sørget for å få han hjem.

04.00 Plaget Røde Kors
To menn forstyrret mannskaper fra Røde Kors som rykket ut til en hendelse i Strandgata i natt. De ble begge anmeldt for ordensforstyrrelse.

03.51 Sjalusidrama i Strandgata
To menn, på henholdsvis 27- og 30 år, barket sammen i et slagsmål i natt. Ifølge politiet er sjalusi trolig motivet for aggresjonen. Mannen som gikk til angrep ble pågrepet og innsatt i varetekt.

04.17 Til sykehus med overdose
Tre menn i 20-årene ble kjørt til sykehus i Haugesund etter inntak av et ukjent narkotisk stoff i natt. De var ikke i stand til å ta vare på seg selv og måtte ha umiddelbar legebehandling. Politiet har opprettet sak.

05.49 Kolliderte med gjerde
En 18 år gammel gutt fikk sitt førerkort beslaglagt etter at han kjørte en personbil av vegen og inn i gjerde i Skeisvangvegen i Haugesund i morgentimene lørdag. Ingen ble skadet. Mannen er mistenkt for uaktsom kjøring og fikk sitt førerkort beslaglagt. Det er ikke mistanke om promille.

Sjekket båtførere
Politiet har fredag kveld tatt utåndingsprøve av båtfører fra Indre kai. Prøvene viste under tillatt verdi.