Menu
Politi

Travel natt for politiet

Trafikkulykker, vold mot politiet, promillekjøring, innbrudd, vold og ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 02.08.2015 11:08:11

Kopervik –  Klage på høy musikk
Kl 0019. Politiet har vært på stedet og snakket med musikk spilleren. Musikken dempet.

Sauda – Skadeverk
Kl 0021 fikk politiet melding om at noen ungdommer utøvet skadeverk på aluminiums rør tilhørende en bedrift på Enja. Politiet var der etter få minutter men ungdommene var da forsvunnet fra stedet. Opplysninger kan gis til Sauda lmkt tlf 02800.

Vindafjord – Trafikkulykke
Kl 0039 fikk politiet melding om trafikkulykke i Skjold. En bil hadde kjørt ut av vegen. To personer som var i bilen ble kjørt til sykehus i Haugesund. Politiet mistenker kjøring i påvirket tilstand. Saken etterforskes av Vindafjord lensmannskontor.

Karmøy – Vold mot off.tj.mann
Kl 0100 ble en politimann sparket i hode i forbindelse med innbringelse av en beruset mann. Mannen som er i 30 årene blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet og samt vold mot politiet.

Haugesund – Trafikkuhell/ Kjøring i ruspåvirket tilstand
Kl 0100 melding om en beruset mann som hadde kjørt bil og krasjet inn i en tilhenger i Haugesund sentrum. Vitner på stedet tok hånd om bilnøklene til mannen og overleverte de til politiet. Nødvendige prøver tatt av bilfører og sak er opprettet.

Karmøy – Bortvisninger
I løpet av natta har politiet bortvist flere personer fra Haugesund sentrum, fra Åkrehamn og fra Leirvik. Noen av disse unnlot å følge politiets pålegg og ble anmeldt.

Vindafjord – Vold mot privatpersoner
En mann i Vindafjord og en mann i Kopervik ble begge utsatt for vold og måtte til legebehandling i natt. Gjerningsmennene i begge tilfellene er kjente og kan vente seg å bli kontaktet av politiet.

Tysvær – Innbrudd i bolighus
Kl 0350 gikk innbruddsalarmen i et bolighus på Asparhaug. Vekterselskapet var raskt på stedet. En dør var brutt opp og gj.mannen/-ene var borte. Ukjent om noe er stjålet enda. Politiet har vært på stedet og undersøkt åstedet. Sak opprettet.