Menu
Politiet natt

Travel natt for politiet

Trusler mot politiet, dame med narkotika, blind vold, stakk av fra bilen og generelt mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 26.04.2015 08:46:47

Andre Skram Hansen har vært operasjonsleder for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i natt og kunne søndag morgen melde om følgende forhold.

23.00 Bortvist fra sentrum av Haugesund
En mann i slutten av 20-årene ble bortvist fra sentrum. Mannen var uønsket som gjest på flere utesteder, etter dårlig oppførsel. Mannen var beruset.

23.56 Husbråk nord på Karmøy
Det ble meldt om husbråk med flere involverte. En mann i slutten av 20-årene slo til flere personer. Ingen ble skadet. Samtlige involverte var beruset og de kom med sprikende forklaringer. Ingen er anmeldt. Mannen i slutten av 20-årene ble imidlertid pålagt å holde seg hjemme på bopel etter hendelsen.

00.41 Innsatt i drukkenskapsarrest i Haugesund
En mann i begynnelsen av 20-årene ble innsatt i arresten da han ikke kunne ta vare på seg selv på grunn av beruselse. Han ble tilsett av lege, men det ble ingen anmeldelse.

01.05 Bortvist fra puben på Bremnes
En mann i begynnelsen av 30-årene oppførte seg bråkete og kranglete med betjeningen på en pub på Bømlo. Han ble bortvist fra stedet.

01.17 Bortvist fra sentrum av Sauda
En mann i slutten av 40-årene ble bortvist fra et skjenkested. Han var beruset og kranglete med vaktene på stedet.

01.20 Dumpet bilen og stakk av
Politiet lette i natt etter en bilfører i Røldal som mistenkes for promillekjøring. Vedkommende løp fra stedet og ut i terrenget.

01.37 Bortvist fra sentrum av Haugesund
En mann i begynnelsen av 20-årene kranglet med vakter på et utested i sentrum. Vedkommende ble pålagt og holde seg borte fra sentrum frem til klokken 08.00 søndag morgen.

01.45 Offentlig urinering i Haugesund
To menn ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

02.08 Ordensforstyrrelse og besittelse av tabletter i Haugesund
En beruset dame i midten av 20-årene ble innsatt i varetekt. Hun er anmeldes for ordensforstyrrelse etter å ha laget bråk på et utested, samt unnlatt å etterkomme pålegg fra politiet. Hun ble inne i arresten da det ble funnet en boks med umerkede reseptbelagte tabletter på henne. Hun er anmeldt for dette også.

02.26 Bortvisning i Haugesund
En 18 år gammel gutt ble bortvist fra sentrum etter knuffing med vakter. Vedkommende fikk beskjed om å holde seg borte fra sentrum frem til klokken 08.00 søndag morgen.

02.48 Bortvisning fra Haugesund
En 18 år gammel gutt ble bortvist fra sentrum. Han irritert på seg andre gjester og ble pålagt og holde seg borte fra sentrum frem til klokken 08.00.

02.42 Trusler mot politiet i Haugesund
En mann i begynnelsen av 30-årene er innsatt i varetekt. Han ble pågrepet utenfor et utested i Haugesund sentrum. Vedkommende Fremsatte trusler mot tjenestemennene, både før og etter pågripelse. Han anmeldes også for ordensforstyrrelse, og for å unnlate å etterkomme pålegg gitt av politiet.

02.52 Bortvisning i Haugesund
En 19 år gammel gutt ble bortvist fra sentrum av Haugesund frem til klokken 08.00 søndag morgen, etter at han snek seg ulovlig inn på et utested i Haugesund to ganger.

03.09 Bortvisning i Haugesund
En mann i midten av 20-årene ble bortvist fra sentrum, da han skrek høylytt og fremstod som kranglete. Vedkommende ble bortvist til klokken 08.00.

03.14 Beruset person i Haugesund
En mann i midten av 30–årene ble innsatt i drukkenskapsarrest på grunn av beruselse. Vedkommende var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Vedkommende ble tilsett av lege, men ble ikke anmeldt for noe forhold.

03.19 Slåssing ved Bytunet i Haugesund
Det ble meldt om slåssing mellom flere personer. Politiet rykket ut til stedet og kom i kontakt med fornærmede. Vedkommende opplyste at 2-4 personer angrep han og slo han bla i hodet. Gjerningsmennene var ukjente for vedkommende. Fornærmede ble tatt med av ambulanse til legevakten for en sjekk.

03.30 Bortvisning i Haugesund
En mann ble bortvist fra Haugesund sentrum da han blandet seg inn i politiet sitt arbeid. Vedkommende var til sjenanse for patruljen under utførelsen av arbeidet.

03.51 Beruset person i Haugesund
En 19 år gammel gutt falt og slått seg i sentrum av Haugesund. Vedkommende ble sjekket på legevakten og senere innsatt i drukkenskapsarresten på grunn av beruselse. Vedkommende var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

04.49 Beruset person i Åkrehamn
En beruset dame i 20-årene ble kjørt hjem til en adresse på Sør-Karmøy. Damen hadde kommet uanmeldt på en fest, og oppført seg kranglete.