Menu
politi

Travel natt for politiet

Ruset mann i veien, skadeverk i privat bolig, kjente på bildører, overstadig eldre dame, promillekjøring på moped, høy musikk og flere ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 25.04.2015 07:26:03

22.00 En overstadig 19 år gammel mann ble funnet utenfor Fiskerimuseet på Karmøy. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og overlatt til helsevesenet.

22.30 En overstadig beruset 58 år gammel mann hadde falt og slått seg i hodet på kaien i Kopervik. Han ble overlatt til helsevesenet.

23.34 Ordensforstyrrelse privat sted
En ung beruset mann ble hentet av politiet på Stord etter at han gjorde skadeverk i en privat bolig. Han ble innsatt i drukkenskapsarresten.

23.34 Bortvist fra sentrum:
En kvinne i slutten av 20-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha trøblet på et utested i Haugesund.

23.36 Ruset mann i veien
Det kom inn melding om en mørkkledd ruset mann som gikk midt i Karmsundgata i Haugesund. Da politiet kom for å ta vare på ham, ble det funnet narkotika på mannen. Mannen blir anmeldt for brudd på narkotikaloven og innsatt arresten til avrusing.

00.42 Høy musikk
Politiet måtte avslutte et festlig lag i Haugesund hvor det ble spilt så høy musikk at de holdt naboens barn våkne.

01.28 Hunde og bjeffing
Det kom inn klage på en hund som holder naboene våkne i Haugesund. Hunden sto på en terrasse. Politiet forsøkt å få tak i eierne uten resultat.

01.29 Ordensforstyrrelse
En beruset mann i begynnelsen av 40-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest. Han blir også anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha laget bråk på et utested i byen.

01.39 Innsatt i drukkenskapsarrest
En overstadig beruset kvinne i 60-årene ble påtruffet i Haugesund. Hun kunne ikke ta vare på seg selv og ble sjekket av lege før hun ble innsatt i drukkenskapsarrest.

02.35 Bortvist fra sentrum
En beruset mann gikk rundt og kjente på bildører i sentrum av Haugesund. Han ble bortvist til morgengry.

02.40 Høy musikk
En mann i 40-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha spilt høy musikk og holdt naboene våkne på Karmøy. Musikkanlegget til mannen ble beslaglagt.

02.40 Kjøring i påvirket tilstand
Politiet på Karmøy stanset en mopedfører for kontroll på Åkrehamn. Mannen i 20-årene blåste til over det tillatte og måtte bli med for å avgi blodprøve. Han er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.