Menu

Travel natt for politiet

Spilte fotball utover natten, meldte seg etter ruteknusing, slo dørvakt i ansiktet, høy musikk og mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 02.04.2015 13:59:35

00.00 Høy musikk i Haugesund
Det kom inn klager til politiet om høy musikk i Alf Skares Gate i Haugesund. En politipatrulje ble sendt til stedet og beboer ble bedt om å skru ned lydnivået. Det kom ikke inn flere klager fra adressen i natt.

00.15 Spilte fotball utover natten
Naboer til gymnasbanene i Haugesund klaget på støy fra gutter som spilte fotball i natt. En politipatrulje ble sendt ut for å be guttene til å ta pause til dagtid.

00.20 Hund etterlyst i Ølensvåg
En hund av merke Irsk Setter har rømt fra et midlertidig hjem i Ølensvåg i natt. Den er 12 år gammel, chippet og heter Fax. Kontakt politiet om du ser. Ring på telefon 02800.

00.30 Høy musikk på Karmøy
Politiet fikk inn klager på høy musikk og full fest i Røysanevegen på Karmøy. En politipatrulje rykket ut til stedet og fikk avsluttet festen.

00.40 Knuste rute på utested
En mann i 20-årene knust en rute inne på et utested i Sauda i natt. Mannen var beruset og ble anmeldes for ordensfortyrrelse. Han ble senere kjørt hjem til sin familie.

00.50 Ville ikke betale taxituren
En mann i slutten av 50-årene ville ikke betale taxituren i Haugesund i natt og politiet måtte gripe inn. Han var åpenbart beruset og hadde ombestemte seg da politiet kom. Da betalte han taxisjåføren likevel.

01.20 Vold mot familien
En mann i midten av 40-årene ble pågrepet på sin bopel på Hasseløy og satt i varetekt etter vold i familien i natt. Mannen var åpenbart beruset. Han blir avhøres på dagtid.

02.00 Slo dørvakt i ansiktet
En mann i begynnelsen av 20-årene ble innsatt i varetekt etter å ha slått en dørvakt i ansiktet i Haugesund i natt. Mannen var lettere beruset og avhøres på dagtid.

02.40 Meldte seg etter ruteknusing
En mann i slutten av tenårene ringte selv og fortalte at han i sinne/frustrasjon hadde knust et vindu i Sauda sentrum i natt. Mannen var beruset og ble anmeldt.

03.00 Bortvist etter slagsmål
To menn i 20-årene havnet i klammeri med en 40-åring inne på et utested i Haugesund i natt. Alle tre ble bortvist fra Haugesund sentrum.

03.20 Slått ned i Leirvik
En mann i 40-årene ble slått ned i sentrum av Leirvik på Stord i natt. Mannen var meget beruset og sier selv han at har falt. Mannen ble kjørt til legevakten.

06.00 Bråk og narkotika
I forbindelse med en melding om bråk i en leilighet i Haugesund, ble seks menn innbrakt mistenkt for bruk av narkotika. En urinprøve ga utslag på tre av dem. De ble anmeldt for bruken.