Menu
Politiet natt

Travel natt for politiet

Narkotika, sexkjøp, fulle ungdommer, uønsket på hotell, høy musikk og mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 21.03.2015 09:36:36

00.00 Besittelse av narkotika
Politiet ransaket en leilighet i Haugesund og det ble gjort funn av noen gram stoff. To personer ble innsatt i varetekt for omsetting og besittelse av narkotika. De to blir avhørt lørdag formiddag.

00.13 Hjort påkjørt
En hjort ble påkjørsel på Sundvegen på Karmøy. Dyret stakk til skogs etter hendelsen, muligens med en brukket fot. Viltnemda ble varslet og de har søkt i området, uten at de har funnet dyret.

00.35 Bortvist fra sentrum
En 23 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum. Han hadde da vært truende mot vakter på flere utesteder i sentrum.

00.32 Fulle ungdommer på forsamlingshus
Politiet måtte avsluttet en fest på et forsamlingshus på Karmøy. Det var da mange fulle ungdommer på stedet. Det skulle være feiring av en 18 års dag på stedet da festen kom ut av kontroll.

00.53 Narkotika, sexkjøp og kjøring i påvirket tilstand
En 38 år gammel mann er anmeldt både for kjøring i påvirket tilstand, kjøring uten førerkort, sexkjøp og besittelse av narkotika. Han ble påtruffet av en sivil patrulje i Haugesund ruset og med den prostituerte i bilen. Nødvendige prøver ble tatt og de to ble avhørt på stedet. Saken følges opp videre.

01.02 Høy musikk
Det ble klaget på høy musikk på Åkra. Politiet rykket ut til stedet og musikken ble da dempet. Huseier ble gitt pålegg om å holde fred resten av helgen.

02.03 Bortvisning i Haugesund
En 27 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum. Han var beruset og innlot seg i slagsmål med andre.

02.18 Narkotika i Haugesund
En 20 år gammel mann ble påtruffet av politiet i Haugesund, og fremsto da som påvirker av annet enn alkohol. Han ble ransaket på stedet og det ble gjort funn av noen gram hasj. Han erkjente bruk og besittelse av narkotika og forholdet er anmeldt.

02.49 Falsk legitimasjon
En beruset 22 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum. Han hadde da forsøkte å komme seg inn på et utested med en annen persons legitimasjon. Han var også i klammeri med en kamerat på stedet.

03.10 Uønsket person på hotell
Politiet fikk inn meldinger om en uønsket person ved et hotell i Haugesund. Han hadde da vært på stedet flere ganger tidligere. Mannen ble bortvist fra stedet til lørdag formiddag og lovet å finne seg et annet sted å sove.