Menu
politi

Travel politi-natt

Finværet førte til at mange tok turen ut i natt. Dette gjorde også sitt til at natten ble travel for politiet med overstadig beruselse og bråk på byen. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 13.03.2015 00:54:52

En overstadig beruset 28 år gammel mann ble hentet på legevakten i Haugesund og fraktet til drukkenskapsarresten ved 03.25-tiden i natt. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og politiet ordnet med overnatting.

En 22 år gammel mann ble utvist fra sentrum av Haugesund ved 02.40-tiden i natt, etter at han satte seg opp mot vakter på et utested i byen.

Det har natt til fredag blitt avholdt fartskontroll i Studalen på Stord. Her ble det utferdiget ett forenklet forelegg for kjøring i 72 km/t i 60-sonen.

Det ble funnet narkotika på en kvinne i 40-årene ved 02.30-tiden i natt. Politiet stanset henne kjørende i en bil i Haugesund. Hun var da ruset og erkjente både bruk og besittelse. Kvinnen ble tatt med til legevakten for en blodprøve.

En 20 år gammel mann ble funnet sovende i et gangfelt i Karmsundgata i Haugesund ved 02.20-tiden i natt. Til alt hell ble han ikke overkjørt. Politiet fikk mannen sjekket på legevakten før han fikk overnatte i drukkenskapsarresten.

En 26 år gammel mann ble pågrepet og satt i arrest etter et slagsmål i Kopervik ved 00.50-tiden i natt. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse. Ingen skal være skadet.

En mann i 50-årene ble stanset av politiet på Våg i Tysvær i natt etter vinglete kjøring. Han ble først mistenkt for promillekjøring, men det viste seg etterhvert at det var andre årsaker til den vinglete kjøringen. Mannen var ikke alene i bilen, men hva de drev med sier politiet ingenting om.

En mann knuste en rute i en kjellerleilighet i Bokngata i Haugesund i natt. Han løp fra stedet etter ugjerningen. Politiet rykket ut til området, men fant aldri gjerningsmannen, men ønsker kontakt med vedkommende.

To UP patruljer hadde fartskontroll på E 134 ved Våg i Tysvær torsdag kveld. Dette skjedde i tidsrommet 19.15-21.15. Det ble i alt utferdiget fjorten forenklede forelegg og gjort to anmeldelser med førerkortbeslag. Høyeste hastighet ble målt til 121 km/t i 70-sonen.

En hvit Derbi Boulevard moped er meldt stjålet fra Haugesund i natt. Den har registreringsnummer SK7961. Tips politiet på telefon 02800.