Menu

Travel natt for politiet

Politiet har jaktet på en stjålet motorsykkel, en eldre dame har kollidert med en midtrabatt, det har vært et sjalusidrama i blokkene og en mann ble påtruffet med buksene på knærne.

Av admin | 17.05.2014 01:49:26

21.30 Kommunegården i Haugesund
En taxisjåføren måtte be om bistand fra politiet da en sterkt beruset finne nektet å betale for kjøreturen. Han slo etter bilen og sjåføren. Politiet fikk meglet mellom partene.

21.15 Motorsykkel stjålet i Øvregata i Haugesund
Flere politipatruljer har i natt jaktet på en stjålet grønn Kawasaki motorsykkel med kjennetegn CK4503. Sykkelen ble observert på Haugå og forsvant senere mot Sveio. En drøy time etterpå ble sykkelen observert av en politipatrulje, da motorsykkelen kjørte i svært høy hastighet forbi noen biler på Karmsund bro – mot Karmøy.

21.55 Eldre dame kolliderte med midtrabatt
Politiet fikk flere meldinger om en dame som åpenbart ikke hadde kontrollen bak rattet. Hun hadde kjørt over en fortauskant og krysset veibanen flere ganger i området ved Oasen Storsenter. Da politiet kjørte bak henne, kolliderte hun med en midtrabatt ved 7/11 på Norheim. Bilen fikk betydelige skader og måtte taues fra stedet. Den eldre damen ble fratatt førerkortet.

22.10 Sovnet i Haraldsgata
En overstadig beruset mann sovnet i Haraldsgata ved Totalen. Han ble kjørt hjem til sin leilighet i kommunegården.

23.05 Rolig i Rekavik
Russefesten ved Killingøy har gått rolig for seg så langt i natt. Både Biltilsynet og politiet har vært på stedet. Det er ikke så mye folk og få russebiler.

23.10 Mann gikk i veien
En sterkt beruset mann gikk i veibanen på Vormedalsveien.

23.12 Amok på pub i Haugesund
En 52-åring oppførte seg truende og nektet å forlate en pub i sentrum av Haugesund. Han var overstadig beruset og måtte overnatte i drukkenskapsarresten.

23.14 Sjalusidrama i Blokkene
Politiet fikk meldinger om at en mann forsøkte å trenge seg inn i en leilighet i blokkene i Fjellvegen i Haugesund. Dette viste seg etterhvert å dreise seg om en dame som var på besøk hos to menn. Det var mannen til dama som sto utenfor og ville ha henne med seg.

23.40 Falsk legitimasjon på Indre kai
En 18 år gammel gutt ble avslørt da han forsøkte å ta seg inn på et utested ved Indre kai i Haugesund. Han ble anmeldt av politiet.

00.04 Ville ikke betale
En taxisjåfør måtte ha hjelp av politiet da en kunde nektet å gjøre opp for seg. Taxien hadde stanset ved gamle Meieriet i Karmsudgata.

00.25 Buksene nede på knærne
En sterkt beruset 34-åring ble bortvist fra sentrum av Haugesund. Da politiet påtraff mannen, kom han ut fra et smau med buksene nede på knærne.

02.00 Mann slått ned i Leirvik
Flere personer gikk til angrep på en 21 år gammel mann utenfor et populært utested i sentrum av Leirvik. Ambulanse og politi rykket ut til stedet. Mannen, som var ved bevissthet, hadde kuttskader i hodet og ble fraktet til levevakten for behandling. Saken etterforskes.

03.32 Slagsmål på russearrangement
Det ble meldt om tilspisning til slagsmål under russearangement i Rekavik ved Killingøy. Røde kors var støttepersonell og måtte ha bistand av politiet. Tre personer ble bortvist fra stedet.

03.35 Sovnet på trappa
En mann ble funnet sovende på trappa ved Saga Hotell i Haugesund. En politipatrulje rykket ut og fikk vekket han og satt han i marsj mot drosjekøen.

04.10 Urinering på vindu
En 30 år gammel mann stilte seg utenfor Haraldsgata 190 og urinerte opp langs et vindu. Han ble observert av politiet og bøtelagt.

04.16 Fant naken ukent mann på gulvet
En ukjent svarthudet mann har tok seg inn i en leilighet i Flotmyrgata. Mannen som bor på stedet måtte be om bistand fra politiet. Ytterdøren sto ulåst og mannen hadde gått rett inn, kledd av seg og lagt seg til å sove på gulvet. Den samme mannen har vært til sjenanse flere steder de siste dagene. Blant annet var han «ryddegutt» i en kafé på amanda Storsenter, hvor han tok maten fra folk før de var ferdig med å spise.

05.17 Sovnet i veien

En 27 år gammel mann ble funnet sovende på Sevland i avkjørselen til Mannes. Politiet vekket mannen og sendte han videre. Mannen nektet for at han sov. Han bare hvilte seg litt.

05.50 Sterkt ruset mann til legevakten
En politipatrulje på Karmøy kom over en sterkt beruset mann. Han måtte bli med til legevakten før overnatting i drukkenskapsarresten.

06.00 Borttauing av biler i sentrum
Politiet måtte fjerne et titalls kjøretøy fra Haugesund sentrum. Bileierne ble forsøkt ringt og gitt mulighet til å fjerne bilene før de ble tauet bort. Det var feilparkerte biler av både norsk og utenlandsk opprinnelse i tog-trasseene. Hele formiddagen måtte politiet jobbe med fjerning av biler og tauebilene har kjørt skytteltrafikk til og fra sentrum for å rydde før togene.

09.19 Utagerende på kafé
Politiet fikk meldinger om en mann som var til sjenanse på en kafé i Haugesund. Han var borte før politiet kom til stedet, men hans identitet er kjent. Mannen skal være en såkalt kjenning.

Av Egil M Solberg | 17.05.2014 kl.01:49