Menu

Travel natt for politiet

Knivstikking i Kopervik, biltyveri fra bensinstasjon, politiaksjon i studentmiljøet, tyveri fra sykehuset, urinering på offentlig sted og ordensforstyrrelser. Her er oversikten over nattens gjøremål for politiet i politidistriktet.

Av admin | 11.05.2014 12:18:37

22.05: Mann knivstukket i arm i Kopervik
En politipatrulje i kontakt med mann i 30-årene ved Shell Bygnes. Han var stukket i armen med kniv. To gjerningsmenn ble navngitt. Fornærmede ble tatt hånd om av ambulanse, men det er ingen opplysninger om alvorlig skade. Dette resulterte i en bevæpnet aksjon mot et boligkompleks for å pågripe gjerningsmennene, henholdsvis på 38- og 50 år. Disse er ikke helt ukjente for politiet fra før. Én mann ble pågrepet klokken 23.44. Det ble også gjort funn av en blodig kniv og blodsøl på gulvet i nærheten av pågripelsen. Patruljen ble tipset om at den andre mistenkte befant seg i Kopervik sentrum i 02-tiden. Søk med hund gav ikke resultat. Søk etter ham vil bli gjenopptatt på dagtid søndag.

22.40: Bilbrukstyveri Kvala Haugesund
En bil med nøkkel i tenningslåsen ble stjålet på Statoil Kvala. Bilen ble stanset av to patruljer i Karmsundgt ved 7/11 etter få minutter. En mann i starten på 30-årene ble pågrepet. Bileier fikk sin bil i retur uten skader. Siktede ble satt i varetekt og vil bli avhørt søndag.

23.40: Mann pågrepet etter grove tyveri fra sykehuset
En 38 år gammel mann ble pågrepet mistenkt for grove tyveri på sykehuset i Haugesund. Dette ble meldt til politiet klokken 17.40 lørdag. Vedkommende hadde brutt seg inn i kontorer og stjålet diverse verdisaker. Mistenkte var ved pågripelsen i besittelse av tyvegods som tilhørte Helse Fonna. Han sitter i varetekt og vil bli avhørt søndag. Vedkommende har lignende forhold på seg fra før.

01.10: Bortvisning/ordensforst. Indre kai Haugesund
En 20 år gammel mann ble ved 01.10-tiden i natt bortvist fra Haugesund sentrum etter at han i beruset tilstand kranglet med dørvakter på utesteder på Indre kai. Han var for full til å komme inn. Samme mann ble påtruffet klokken 02.23 i sentrum. Han var da ikke i stand til å ta til seg lærdom. Dermed ble han innsatt i drukkenskapsarrest. Han må forvente å svare for et forelegg.

01.40: Ordensforstyrrelse på Indre kai Haugesund
Mann, 32 innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Innlatt seg i slagsmål. Full og lite samarbeidsvillig. Blodig mann som var slått av vedkommende ønsket ikke å anmelde. Innsatte blir anmeldt for ordensforstyrrelse og kan forvente et forelegg.

03.00: Ordensforstyrrelse på Indre kai i Haugesund
En 29 år gammel mann ble innbrakt fra Indre kai og innsatt i drukkenskapsarrest. Han nektet å etterkomme pålegg fra politi. Han kom med skjellsord mot patruljen og nektet å ta til seg fornuft. Han blir anmeldt for sin oppførsel.

Øvrige oppdrag i natt
I tidsrommet kl 20.00 til 04.00 var det ca 20 politifolk i aksjon i Haugesund. Dette er et ledd i «studentaksjonen» for å forebygge vold og skape et trygt uteliv.

Fire personer blir anmeldt for urinering på offentlig sted i løpet av natten. Tre i Haugesund og én på Stord.

Seks personer ble bortvist etter politiloven fra Indre kai grunnet beruselse og dårlig oppførsel i natt.

Fire fester ble avsluttet i omegn av Haugesund etter høy musikk, krangling og bråk.

Av Egil M Solberg | 11.05.2014 kl.12:18